נכשלו בשיעור היסטוריה

שפזנגין, רומן,יחיאל וגזל ידעו מיהו וינסטון צ'רצ'יל. במכבי ת"א עברו כבר שיעורי היסטוריה, מאושוויץ ועד ריק פאטינו. שחקן בקבוצה: "זה מיותר".

יום חמישי 10 אפריל 2008
אשר גולדברג
 הצוות המקצועי של מכבי ת"א אינە שומע את דרישות השחקנים להפסיק את הרצאות המוטיבציה והדוגמאות ההיסטוריות שאינן קשורות לכדורגל.

השחקנים הופתעו, כשאיציק עובדיה, עוזרו של ניר לוין, רשם על הלוח אמירות של וינסטון צ'רצ'יל האנגלי ממלחמת העולם השניה.

עובדיה ולוין קינחו ߑעוד אמירה שנלקחה מסיפרו של מאמן הכדורסל האמריקאי ריק פיטינו. מתברר שכמו שהנוער הישראלי לא יודע בחלקו מי זה דוד בן גוריון, רק ארבעה שחקנים במכבי ת"א שנכחו בשיחה ידעו לספר על צ'רצ'יל. מדובר באבי יחיאל, רביד גזל,דן רומן ויובל שפונגין שידעו לספר על צ'רצ'יל ועל היותו מאדריכלי הניצחון על גרמניה הנאצית.

שחקן במכבי ת"א הגיב: "הסיפורים האלו אינם מתאימים לכדורגל ואנחנו לא לוקחים, אישית וקבוצתית, כלום למשחק בקריית שמונה. צ'רצ'יל או מונטגומרי לא ישפרו כלום בכדורגל כלום.
"הדבר המעӠיין הוא", הוסיף אותו שחקן, "שבמקום מאמן הכדורסל פט ריילי הכושל, החליפו עכשיו באמירות של ריק פאטינו".

במכבי ת"א מתכוונים להכריז על מינויו של רן בן שמעון למאמן, רק במידה והקבוצה לא תפסיד להפועל קריית שמונה.  

תגובות

טלספורט בפייסבוק