אפולון ומזרחי גברו על פארלימני

קפריסין: המאמן הישראלי באי השכן השיג ניצחון שני ברציפות 1:4 במסגרת הפלייאוף מול פארלימני. הולנדית: 23 דקהת למגרלשווילי בהפסד של ויטסה

יום ראשון 13 אפריל 2008
מערכת TELESPORT
 שני משחקים נערכו בפלייאוף בקפריסין. קבוצתו של יוסי מזרחי, אפולון לימאסול הביסה 1:4 בבית את פארלימני̮ בפלייאוף העליון נפרדה פאמגוסה בתיקו ביתי מול אומוניה ניקוסיה. 

יוסי מזרחי השיג ניצחון שני ברציפות במסגרת הפלייאוף התחתון. קבוצתו אפולון לימאסול הביסה 1:4 את פארלימני. המארחת עלתה ליתרון שני שערים תוך 3 דקות: באבאנגידה (36,39) כבש צמד מהߙר. 

במחצית השנייה הוסיף קקארסאס (75) את השלישי ומארארגוקוס (88) תרם את הרביעי. מזרחי, שמחוזר בליגת העל, ממשיך להרשים באי השכן. 

הולנדית: 23 דקות למגרלשווילי 

המגן השמאלי של ויטסה ארנהים, חיים מגרלשווילי שותף 23 דקות בלבד, כאשר עלה לשחק בדקה ה-67 של המשחק, בהפסד 1:0 מול נאק. את השער היחיד כבש וודוצץ' בדקה ה-28 של המשחק.

תגובות

טלספורט בפייסבוק