בית הדין דחה ערעור ביתר

אחרי שדחה את בקשת מכבי הרצליה לדיון חוזר, דחה היום בית הדין העליון של ההתאחדות גם את ערעור בית"ר, בגין העונߩים הכבדים שספגה בעקבות התפרצות אוהדיה במשחק מול הרצליה

יום רביעי 07 מאי 2008
אשר גולדברג
 בית הדין העליון ߩל ההתאחדות לכדורגל החליט לדחות היום (רביעי) את הערעור של בית"ר ירושלים ובקשתה לדיון חוזר בעקבות העונשים הכבדים שספגה.

רק בשבוע שעבר ביקשה מכבי הרצליה לקיים דיון חוזר ולשנות את ההחלטה לבטל את הניצחון הטכני שקיבלה, אך בקשתה נדחתה.

בית"ר הלכה בעקבות הרצליה וביקשה לקיים דיון חוזר ולהפחית את עונשה, אך גם בקשתה נדחתה ע"י בית הדין, בטענה שההחלטה התקבלה פה אחד ואין טעם לקיים דיון חוזר.

כזכור בית"ר ספגה עונש כבד של הפחתת 2 נקודות בעונה הבאה והחמור מכך,Ƞעוד 4 נקודות על תנאי במקרה של הפרת משמעת נוספת של אוהדי הקבוצה ועל זה מחתה בית"ר.

בית"ר תקיים משחק חוזר מול מכבי הרצליה ב-20 במאי, באיצטדיון טדי שיהיה ריק מקהל.

תגובות

טלספורט בפייסבוק