וטו של בן-שמעון

מאמנה החדש של מכבי ת"א חתם בסוף השבוע על חוזהו ויוצג רשמית. בן שמעון פסל את כל השמות המוזכרים כמועמדים לחיזוק

יום ראשון 25 מאי 2008
אשר גולדברג

רן בן-שמעון מאמנה החדש של מכבי ת"א חתם בסוף השבוע על חוזה לעונ۔ אחת עם אופציה לעונה נוספת ויוצג בקרוב.

לפחות מבחינה מקצועית, נראה כי הסמכויות שקיבל לידיו מאמנה החדש של הצהובים הן רחבות ומשמעותיות. בן-שמעון הבהיר כי מעתה, כל מהלך חייב באישורו ודרש להפסיק עד לסוף השבוע הבא, מועד סיום העונה, כל התעסקות במאוӨ בוזגלו ואיליה יבוריאן.

כבר היום (ראשון), יגיש בן-שמעון למנג'ר המקצועי, אבי נמני, את רשימת השחקנים איתם הוא מבקש להיכנס למו"מ. מדובר בארבעה זרים בעמדות הקשר קדמי, קשר אחורי, בלם וחלוץ.

הכובש המצטיין של הצהובים העונה, יאניק קߞאנן, יעזוב בתום העונה  והוא אמור לחתום במועדון מהליגה הבכירה ברוסיה. גם אלן מסודי אינו בתכניות של בן-שמעון בשלב זה.

תגובות

טלספורט בפייסבוק