נדחתה ישיבת הדירקטוריון

לאחר שנתגלו מחלוקות בין ראשי מכבי תל אביב הוחלט שלא לערוך הבוקר את ישיבת דירקטוריון מכבי ת"א. ההחלטה על וויצ'יץ' עד יום ב'. מחלוקת קשה בעניין המאמן

יום שישי 30 מאי 2008
מערכת TELESPORT
 ישיבת דירקטוריון מכבי תל אביב, שהייӪה אמורה להיערך הבוקר שישי, נדחתה. על פי הידוע החליטו ראשי מכבי תל אביב לקחת לעצמם עוד מספר שעות עד ימים למחשבה מחודשת לפני שיכריעו בסוגיות החשובות לגבי העונה הבאה.

ככל הידוע קיימת הסכמה בין חברי ההנהלה שהכוונה להודיע לצביקה שרף על סיום תפקידו כמאמן. הבעיה שבמכבי מודעים לכך שאין תחליפים מצויינים במקום שרף.

אחד מחברי הדירקטוריון אמר הבוקר ל-TELESPORT: "דרוקר מאמן מצויין אבל המשחק שלו מאוד הגנתי. אפי הוא המאמן הטוב בישראל אבל עם אופי בעייתי ודיוויד בלאט מעדיף לאמן באירופה בעיקר ӛי יודע שמכבי תשאף לזכייה ביורוליג בלבד והוא מעדיף קבוצה בינונית איתה הוא יכול רק להצליח".

במכבי תל אביב צריכים להחליט עד יום שני האם ברצונם להמשיך ולהעסיק את ניקולה וויצ'יץ'. ככל הנראה וויצ'יץ ייפרד מהצהובים. מי שייפרד בוודאות הוא וונטיגӕ קאמינגס, שחברי הדירקטוריון ייצטרכו להחליט גם איזו הצעה כספית להגיש לטרנס מוריס. ככל הידויע רענן כץ רוצה מעורבות רבה יותר בקבוצה בתמורה להסכמתו להשקיע כספים נוספים.

תגובות

טלספורט בפייסבוק