קמנאן מבוקש ברוסיה

פרסום ראשון: הבעלים של מכבי ת"א מעוניין ביעקב ארליך מרוסטוב וארתום פידלר מאורל, שני כדורגלנים יהודיםȮ 2 קבוצות רוסיות פנו ליאניק קמנאן, אחת מהן היא פ.צ מוסקבה. אבי יחיאל סיכם לשנתיים

יום שישי 13 יוני 2008
אשר גולדברג
חלוצה הצרפתי של מכבי ת"א, יאניק קמנאן מבוקש ברוסיה על ידי 2 קבוצות שאחת מהן היא פ.צ מוסקבה. קמנאן סיים את העונה כמלך השערים של מכבי תל אביב ומחזיק בחוזה לקבוצה לעונה הבאה, אך בקבוצה נוטים לשחררו אם יקבלו הצעה לשביעות רצונם.

רן בן שמעון ואבי נמני ממשיכים לעבוד על בניית סגל השחקנים לעונה הבאה ואבי יחיאל, שהיה פצוע במשך כל העונה וחזר רק למחזורי הסיום, סיכם בקבוצה לשנתיים נוספות.

יעקב ארליך, חלוץ יהודי בן 24, שחקנה של רוסטוב מהליגה השנייה ברוסיה, אמור לנחות בימים הקרובים בישראל ולהיבחן במכבי ת"א.

ארליך הוא אחד החלוצים שמכבי ת"א רוצה במסגרת החיפוש אחרי שחקנים יהודים ברחבי העולם, נוסח ג'ונתן אסוס ורודי ӗדד. 

ארליך מתנשא לגובה של 1.86 ס"מ, ורק לפני מספר שבועות התאושש מפציעה קשה שגרמה לו להיעדר מספר חודשים מכל פעילות.

יהודי נוסף שמכבי ת"א עוקבת אחריו הוא ארתום פידלר מאורל, אותו ראה המאמן רן בן-שמעון במדי אורל ששיחקה בשבת במוסקבה.

הבעלים של מכבי ת"א, אלכס שניידר הבהיר לראשי הקבוצה כי יעשה מאמץ עליון להביא שחקנים יהודים מרחבי העולם גם למחלקת הנוער של המועדון שבראשה כיו"ר מקצועי ניצב ניר לוין.

שחקן נוסף שהצהובים התעניינו בו הוא דין פורמן, בלם יהודי מקבוצת הנוער של גלאזגו ריינג'רס, השוהה בארץ לשם התרשמות. הצהובים הביעו עניין רב בפורמן ונראה כי יפנו לקבוצתו הסקוטית במטרה לרכוש אותו.

תגובות

טלספורט בפייסבוק