אניימה: אני נשאר בהפועל

השוער הניגרי נחת במחנה האימוניםȠשל הפועל ת"א באוסטריה. בשבוע הבא יוחלט אם יצא לאולימפיאדת בייג'ין. גוטמן ממתין לחיבור מכפ"ס

שבת 05 יולי 2008
אשר גולדברג
הפועל תל אביב תשחק הערב באוסטריה נגד ויסלה קרקוב הפולנית. "האדומים" מנסים להתחבר לפי החליל המשותף של אלי גוטמן ויוסי אבוקסיס, שמבטיחים הפועל ת"א שונה ויציӨתית מזו של השנה שעברה, קבוצה שתשחק כדורגל התקפי.

השוער הניגרי, וינסנט אניימה הצטרף למחנה האימונים והבהיר לכולם חד משמעית: "אני נשאר בהפועל תל אביב". אניימה שהתבקש ע"י ראשי הקבוצה שלא לצאת עם נבחרת ניגריה לאולימפיאדת בייג'ין בחוۓש הבא, טען כי הנושא תלוי בהתאחדות הכדורגל של ניגריה ורק בשבוע הבא תתקבל שם ההחלטה בנושא סגל השחקנים שיטוסו לסין.

בהפועל ת"א בונים על החיזוק שלהם מהפועל כפ"ס. הבלם הברזילאי, דאגלס דה-סילבה והקשר בן לוז כבר מתחברים להפועל, אך בינתיים ממתין גוטמן לחלוץ סמואל יבואה שיתן את המחץ והשערים בחלק הקדמי.

בהפועל ת"א הוסיפו כי המו"מ לצירופו של אביחי ידין יסתיים בימים הקרובים, אחרי שהעברתו מול אלי טביב והפועל כפ"ס כבר סוכמה.

המשחק הראשון של הפועל ת"א בגביע אופ"א נגד יובנה-דוגנה מסן מרינו יתקיים באיצטדיון ע"ש הברפלד שבראשון לציון. 

תגובות

טלספורט בפייסבוק