רק 400 צופים בראשלצ

בשבוע שעבר פסלה משטרת ישראל את המגרש בראשל"צ, בטענה כי ישנו מספר ליקויי בטיחות למשחק בגביע אירופה, אולם היום (שני) המשטרה נפגשה עם הנהלת האדומים וסיכמה בינתיים על כניסה מוגבלת מאוד של אוהדים

יום שני 14 יולי 2008
אשר גולדברג

לאחר חוסר בהירות באשר לקיום המשחק של הפועל ת"א במסגרת גביע אופ"Ļא, נפגשו היום נציגי המשטרה עם ראשי הפועל ת"א לפגישה בה הוחלט כי בשלב הראשוני, המשטרה תאשר רק 400 מקומות בלבד לאוהדים האדומים.

ראשי הפועל ת"א ואנשי העיריה של ראשל"צ מקווים כי מכבש הלחצים יעזור וכי המשטרה תאשר לבסוף להכניס כמות נەספת של אוהדים.

 ההתאחדות לכדורגל פירסמה אתמול (ראשון) הודעה, שבה היא מאשרת ביחד עם משטרת ישראל, את קיום משחק מוקדמות גביע אופ"א, של הפועל תל אביב מול קבוצת יובנס דוגאנה מסן מרינו באיצטדיון בראשון לציון, לעיני כמות קהל מוגבלת.

כזכור, בשבוע שעבר הוחלט על ידי משטרת ישראל כי המגרש בראשון לציון לא עומד במספר קריטריונים לאבטחת משחק באירופה ועל כן המגרש נפסל. כידוע, המגרש בראשון לציון מעמיד קיבולת של כ-6 אלף צופים.

היריבה של הפועל תל אביב בגביע אופ"א, יובנס דוגאדה מסן מרינו, תנחת מחר (שלישי) בישראל ותקיים אימונים במגרש בראשון לציון על שמו של "חיים הברפלד".  

סמואל יבואה הצטרף אתמול (ראשון) לאימוני הקבוצה: "זה רק האימון הראשון שלי.Ġיש לנו עבודה ארוכה, אני מקווה שנצליח ביום חמישי. אני מודה לאלוקים שהביא אותי למועדון כזה". 

תמונה: באדיבות האתר הרשמי הפועל תל אביב (גבע תלם).

תגובות

טלספורט בפייסבוק