פירסמן ייבחן מול מכבי תא
טריסטן פירסמן הבלגי, ששיחק באו"פי כרתים היוונית אשתקד, ייבחן הערב נגד מכבי ת"א במדי מ.ס אשדוד במסגרת משחק האימון. גם הבולגרי ניקולוב ינסה להרשים את מזרחי
יום ראשון 03 אוגוסט 2008
אשר גולדברג
אשר גולדברג
המאמן יוסי מזרחי זימן את פירסמן לאחר שהשוער השוודי, אורלונד הבריז לקבוצה מעיר הנמל והעדיף הצעה טובה יותר מקבוצה בליגה הנורבגית.
כמו כן, במשחק האימון הערב מול מכבי ת"א ימשיך להיבחן הבולגרי, ניקולאי ניקולוב הנמצא כבר שלושה ימים בארץ.
ג'קי בן זקן הבטיח למזרחי ולאוהדים המודאגים באשר למצב הקבוצה כי יעשה הכל על מנת לזרז את קצב החתמת השחקנים הזרים עוד לפני פתיחת הליגה בעוד פחות מחודש. בד בבד מזרחי מחפשĠעוד קשר ישראלי ושמו של עומרי אפק שוב עלה כאופציה לחיזוק הקבוצה.
הנהלת אשדוד תנסה לשכנע את אפק לחתום לבסוף בשורותיה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת.
במשחק היום מול מכבי ת"א, יוסי מזרחי יחסר את שני הӗלוצים שלו, שי הולצמן ומקרייב, שסוחבים פציעות ובקבוצה לא ירצו לסכן אותם.