מתיאוס ביום חופש בהונגריה

אורחי מירוץ הפורמולה 1 בבודפשט הופתעו לראות היום את מאמנה של מכבי נתניה וחברתו כריסטיאנה ליליאנה ביציע הכבוד. המשחק מול בני יהודה ביום ראשון. התחדשה מכירת המנויים

יום ראשון 03 אוגוסט 2008
אשר גולדברג
לותאר מתיאוס, מאמנה של מכבי נתניה, יצא היום ליום חופש בהונגריה והגיע כאורח כבוד למירוץ הפורמולה 1. במכבי נתניה סיפרו היום כי "למתיאוס יש מספר סידורים. הוא צריך להביא מספר חפצים שנשארו שם".

מתיאוס  נצפה ביציע הכבוד במירוץ, מלווה בחברתו לחיים, כריסטיאנה ליליאנה. יש לציין כי מכבי נתניה נמצאת בעיצומם של האימונים לפתיחת העונה. בנתניה הדגישו כי מדובר ביציאה לחו&qŵot;ל ליום אחד בלבד.

היום התקבלה החלטה במועדון להמשיך את מכירת המנויים לעונה הקרובה במחירים הנוכחים עד ליום ה-13.8.08. בנוסף החליטה הנהלת המועדון כי כל מי שירכוש מנוי עד לתאריך זה (כולל אלו שרכשו מנויים) יקבל כרטיס כניסה למשחק הביתי במסגרת גביע אופ"א מול וארנה ב-14.8.08. החל מ-15.8.08 מחירי המנויים יתייקרו. מנוי מבוגר יעלה 1100 שקל. מנוי נוער, חייל וילד יעלה 600 שקל. מנוי משולב הורה וילד יעלה 1600. מנוי הורה ושני ילדים יעלה  שקל 2000. לא תתקיים מכירת מנויים ביום המשחק (14.8.08).

היום  הודיעה ההתאחדות לכדורגל כי משחק גביע הטוטו בין מכבי נתניה לבני יהודה יתקיים ביום ראשון. מסתמן כי המשחק ישודר חי בערוץ הספורט. שעת המשחק עדיין לא נמסרה והיא תימסר במהלך השבוע.


תגובות

טלספורט בפייסבוק