פותחים עונה

סוף סוף לאחר הקיץ הארוך הכדורגל הישראלי חוזר אל הבמה המרכזית: כבר בפתיחה פוגשים את צמד האירופאיות במפגש ראש בראש: הפועל ת"א מול עירוני ק"ש ומשם נעבור לטורניר אמסטרדם האיכותי

יום חמישי 07 אוגוסט 2008
מערכת TELESPORT
 
הפועל תל אביב - הפועל קרית שמונה

זהו זה אוהדי הכדורגל בישראל יכולים להתחיל לחייך, לאחר קיץ עמߕס החום חוזר אלינו הכדורגל הישראלי במיטבו והפתיחה איך לא בגביע הטוטו. הפועל תל אביב, שרוצה לכבוש כל פסגה אפשרית מתחילה את הקמפיין מול הפועל קרית שמונה עם מישל דיין.

הקבוצה של מישל דיין, שמתחברת מחדש, לאחר שרן בן שמעון ערק למרכז, החלה את העונה ӑגביע אופ"א, והצליחה באופן שבלתי היה משוער והעפילה לשלב הבא. 

עם ציפיות גם בגביע האירופי וגם בליגה המקומית, קרית שמונה תגיע ללא רגשי נחיתות ועם כושר מעט הרבה יותר טוב. גם הפועל תל אביב החלה את העונה בגביע אופ"א וצמד הנציגות האירߕפאית יפגשו ראש בראש עם יתרון יחסי לאדומים. ההימור:1, היחס: 1.6

משחק מספר 4: הפועל חיפה - הפועל רמת גן

הפועל חיפה עם ציפיות להצלחה גם במישור הליגה וגם בגביע הטוטו. ה"כרישים" שלא צלחו בעונה שעברה להעפיל וөוב כשלו במשימה, יכולים להתעודד עם שינוי מבנה הליגה בעונה הבאה, שתסלול את דרכה חזרה לליגת העל. 

אבל עד אז, חניכיו של שלומי דורה, צריכים להתחיל ברגל ימין במיוחד מול הקהל הביתי. הפועל רמת גן, שגם כן נאבקה בעונה שעברה, תנסה להציק לחבורה המלוӛדת בקרית אליעזר.

הפועל חיפה עם יתרון יחסי קל, אבל במשחקי פתיחת העונה, הציפייה לא גבוהה מהקיים. תיקו תוצאה סבירה. ההימור: X, היחס: 2.8

משחק מספר 10: אייאקס - ארסנל

פתיחת טורניר אמסטרדם היוקרתי, מעט לפני פתיחת העונה הרשמית ברחבי אירופה. ארסנל, שלא הצליחה בטורניר האמרויות שנערך בשבוע החולף, יוצאת לעוד מסע מול המארחת, אייאקס אמסטרדם. 

אייאקס, שנכשלה בעונה שעברה ולא הצליחה להשיב את האליפות אל קנה, צריכה להתמודד עם שאר אתגרים חדשים. <Ţr/>
ארסנל גם כן קבוצה בבנייה חדשה, לאחר עזיבתם של חלב ופלאמיני, אבל תוכל להראות את הרכש המאסיבי, סאמיר נזרי הצרפתי המצויין. ההימור: 2, היחס: 2.1

בהצלחה גדולה למהמרים...

תגובות

טלספורט בפייסבוק