הנשים הביסו את בריטניה

מוקדמות#אליפות אירופה: נבחרת הנשים של ישראל התאוששה מההפסד לאוקראינה עם ניצחון על בריטניה 80:100 ונצמדה לליטא ואוקראינה בראש הבית. היריבה הבאה: ליטא

יום רביעי 27 אוגוסט 2008
מערכת TELESPORT

נבחרת הנשים של ישראל, בהדרכתו של אלי רבי, הביסה הערב את בריטניה 80:100 במסגרת מוקדמות אליפות אירופה.

הנבחרת התקשתה ברבע הראשון, אך ביצעה את הבריחה ברבע השני אותו ניצחה 12:23בזכות יכולת מצויינת של מירב דורי ולני סליין וירדה למחצית ביתרון 42:50. במחצית השנייה ישראל רק הגדילה את היתרון והבריטיות לא הצליחו לסכן את הניצחון של חניכותיו של אלי רבי.

מירב דורי הצטיינה בשורות ישראל עם 20 נקודות. ליעד סואץ עם 16 נקודות ושי דורון עם 14 תרמו גם הן את שלהן לניצחון הגדול.

הנבחרת עלתה למאזן של 1:3 כמו אוקראינה וליטא ויצרה ראש חץ של שלוש נבחרות בראשות הבית, כאשר שתי הראשונות יעפילו לאליפות אירופה. ביום שבת מחכה לנבחרת ליטא החזקה, בקרב על ראשות הבית.

תגובות

טלספורט בפייסבוק