השפיות תחזור לכדורגל
סקר TELESPORT: שאלנו 12 קודקודים מקבוצוӪ ליגת העל האם ארקדי גאידמק יסיים את העונה בבית"ר. התשובות לפניכם
שלמה חסיד
נוכח הקשיים הכלכליים אצל ארקדי גאידמק והעובדה שבית"ר מעוכבת בבקרה, נשאלת השאלה כמה זמן עוד יימשך השידוך בין ארקדי גאידמק לבין בית"ר ירושלים?
אתמול בלילה חייגנו ל-12 קודקודים מהקבוצות השונות בליגת העל ובפינו השאלה: האם גאידמק ישאר בבית"ר עד תום העונה או יעזוב אותה.
הממצאים: מתוך 12 קבוצות ליגת העל 4 מהמשיבים סברו כי גאידמק יעזוב, 4 בחרו להימנע ו-4 טענו כי גאידמק ימשיך.
מעידן הקבוצות הגדולות שמתחרות עם בית"ר על הבכורה בליגה, נציג מכבי ת"א אמר: "אנחנו מקווים שגאידמק ימשיך ושבית"ר לא תיפגע".
נציג בכיר במכבי חיפה אמר: "איננו מתכוונәם להתייחס לשאלה, אנחנו מתעסקים רק בענייני מכבי חיפה". בהפועל תל אביב כהגרלם סירבו לשתף פעולה ומנכ"ל בית"ר, איציק קורפניין אמר: "ברור שארקדי ימשיך, איש לא יודע על התפתחות אחרת".
לעומת הדעות הללו, קיימים לא מעט אנשי כדורגל שטוענים כי ארקדי בדרך החוצה. כך למשל אמר לנו גורם בכיר בכדורגל הישראלי המעורה היטב במה שקורה בו: "את העונה הזאת בטוח שארקדי יגמור כי הוא יעביר את הקבוצה בבקרה ולא ירצה לקבל כותרות שליליות חודשיים וחצי לפני הבכירות לרשות עיריית ירושלים. השאלה הגדולה היא מה יקרה ביום שאחרי הבחירות. אם הוא יהיה ראש עיר, לא יהיה לו זמן בכלל להתעסק עם בית"ר, המטרה שלו תוגשם והוא יעזוב. אם הוא לא יהיה ראש עיר כמובן שהוא יעזוב, כי יוכח לו שבית"ר איננה מקפצה פוליטית בשבילו, מה שאנחנו יודעים כבר מזמן. השפיות תחזורĠלכדורגל, התקציבים יחזרו ל-30 מיליון שקלים בקרב הקבוצות הגדולות והטירוף שאחז פה בשנים האחרונות יגמר כי בן אדם גם אם יש לו המון כסף, לא יקנה כיכר לחם שעולה 5 שקלים ב-500 שקלים. לא לאורך זמן ובמיוחד אם זה לא מביא את התוצאות שהוא רוצה לקבל".