אל אל ישראל

נבחרת ישראל פותחת את הקמפיין לקראת המונדיאל 2010 בדרום אפריקה, במשחק אימון מול נבחרת פינלנד בהלסינקי. משם נעבור לגביע הטוטו ולרוסיה

יום שלישי 19 אוגוסט 2008
מערכת TELESPORT

 משחק מספר 31: פינלנד - ישראל

מעט לפני המשחק הראשון של נבחרת ישראל מול נבחרת שוייץ במוקדמות אליפות העולם, יתרגלו חניכיו של דרור קשטן בהלסינקי משחק לא פחות מעניין מול נבחרת פינלנד. הנבחרת הישראלית, שהצליחה להשיג ניצחונות משכנעים מול צ'ילה ורומניה במשחקי ידߙדות ינסו להמשיך את קו ההצלחות. 

שתי הנבחרות נפגשו אי שם בעשור הקודם, ומאז הן עברו דרך ארוכה. פינלנד לא ניצחה מזמן משחק ידידות, כאשר סיימה במשחק האחרון בתיקו 1:1 מול בלארוס, הפסידה בטורקיה וגם הפסידה מול בולגריה. 

ישראל נחשבת לקבוצה בעדיפות יותר גבוהה מהמארחת, אבל במזג האויר ששמור רק לה בסקנדינביה, היא מסוגלת להפתיע את הכחולים לבנים. ההימור: 1, היחס: 2.1

משחק מספר 28: הפועל קרית שמונה - בני סכנין

לאחר שהצליחה בהצלחה דיי מרובה במשߗק הראשון מול ליטקס לובץ', להעביר את ההכרעה לישראל, פוגשים חניכיו של מישל דיין בדרבי צפוני את בני סכנין. 

מנגד בני סכנין גם כן השיגה ניצחון במשחק האחרון בגביע הטוטו מול הפועל פתח תקווה. סכנין מתחילה להתחבר והקבוצה של פרדי דוד, ללא כאבי ראߩ מהזירה האירופאית, יכולה להשלים ניצחון בחוץ. 

שתי הקבוצות נמצאות רק בשלב ההתחלתי ועם בנייה מחדש, כך שתיקו זו תוצאה עדיפה לשתיהן. ההימור: X, היחס: 2.8

משחק מספר 38: רוסיה - הולנד

השנה המצויינת שלĠרוסיה בכדורגל נמשכת. למרות המעידה של ספרטק מוסקבה במוקדמות ליגת האלופות, הליגה הרוסית יכולה להתכבד במחזיקת גביע אופ"א, זניט סט. פטרסבורג. מנגד, הנבחרת הרוסית שהצליחה כה ביורו האחרון, תנסה לפתוח את הקמפיין החדש מול הולנד. 

נבחרת הולנߓ שהודחה מהאולימפיאדה על ידי ארגנטינה, כנראה שלא תראה מדליה השנה. ההולנדים עדיין לא מחוברים וצריכים הרבה חיבור מחדש לאחר סוף עידן ואן ניסטלרוי באורנג'. ההימור: 1, היחס: 2.05

בהצלחה גדולה למהמרים...

תגובות

טלספורט בפייסבוק