דודי סלע מככב בבייג'ין

המחבט הבכיר שלנו, שלא שיחק באולימפיאדה, חזר לבייג'ין בגדול עם ניצחון ענק על דויד פרר (5 בעולם) 3:6,3:6. סלע שהעפיל לרבע הגמר: "זה הניצחון הגדול בקריירה שלי"

יום חמישי 25 ספטמבר 2008
מערכת TELESPORT
אמרו עליו שהוא מתעלה רק בגביע הדייויס. אמרו עליו שהיכולת שלו רחוקה מאוד מהיכולת של 50 הבכירים בעולם. אז אמרו.

דודי סלע השיג הלילה את הנצחון הגדול בקריירה שלו במסגרת שמינית גמר טורניר בייג'ין. סלע ניצח  3:6, 3:6 את המדורג חמישי בעולם והראשון בטורניר, דויד פרר הספרדי.

זהו, כאמור,  ללא ספק הניצחון הגדול בקריירה של ӡלע שאמר לאחריו: "היו לי הרבה ניצחונות יפים בקריירה אבל זה הגדול מכולם. היה לי פשוט משחק מצויין. המשחקים בגביע דיוויס נתנו לי ביטחון".

סלע צפוי להעפיל למקום ה-78 בעולם בעקבות הניצחון. הוא גם העפיל לשלב רבע הגמר בטורניר היוקרתי. סלע הרוויח עד כה בטורניר 15 אלף דולר ו-40 נקודות דירוג.

הניצחון הגדול עד כה בקריירה של סלע היה על גונאלס הצ'יליאני אותו ניצח סלע במשחקי גביע דיוויס כשגונזלאס היה מדורג שישי בעולם.

תגובות

טלספורט בפייסבוק