צפו בסיום קורס ה-PRO

מאמני הכדורגל הגיעו לטקס בהתאחדות. אבי לוזון: "ההתאחדות לכדורגל מקפידה על קידום המאמנים וקיום השתלמויות וקורסים רבים ככל שניתן". החניך אברהם גרנט העדיף שלא להגיע

יום ראשון 28 ספטמבר 2008
אשר גולדברג

 בטקס שנערך היום באגף ההדרכה של ההתאחדות לכדורגל, הוענקו תעודות ה-PRO למאמנים שסיימו את הקורס.

בטקס נכחו יו"ר ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון, מנכ"ל ההתאחדות אורי שילה, וצוות רכזי הקורסים למאמנים. 

צפו במאמני ליגת העל מסכמים את הקורס על ידי לחיצה על PLAY מתחת לתמונה.

לוזון הדגיש את חשיבות ההדרכות שעוברים המאמנים: "ההתאחדות לכדורגל מקפידה על קידום המאמנים וקיום השתלמויות וקורסים ۨבים ככל שניתן. חשוב שהמאמנים ישארו מעודכנים כמה שיותר, ע"מ שיוכלו להיצמד לסטנדרטים הגבוהים ביותר".

המאמנים אשר סיימו את הקורס:

אלי גוטמן, אברהם גרנט, יצחק שום, ויקו חדד, זאב זלצר, אלי כהן, אלישע לוי, גיא לוי̬ ניר לוין, משה סיני, יהושע פייגנבוים, לופא קדוש, ערן קוליק, אברהם בכר, רוני דורה, יצחק ויסוקר. אגב, גרנט לא הגיע לטקס.

קורס ה-PRO הוא הקורס הבכיר ביותר של אופ"א. רישיון ה-PRO מכוון לאליטה של מאמני הכדורגל באירופה, והוא עוסק בניהול ובאימון עצמە.

במהלך הקורס עברו המאמנים הרצאות של אנשי מקצוע מאופ"א, ואף נפגשו עם מאמן הכדורגל הארגנטיני, דניאל פסארלה. 

צפו במאמני ליגת העל מסכמים את הקורס על ידי לחיצה על PLAY מתחת לתמונה

צילום ויӓאו: נפתלי חזקיה
צילום: ההתאחדות לכדורגל

תגובות

טלספורט בפייסבוק