הונטלאר סגר בריאל מדריד

ריאל שילמה 20 מיליון יורו עבור קלאס יאן הונטלאר, חלוצה ההולנדי של אייאקס, שחתם היום סופית בברנבאו. ישתכר כמעט 4 מיליון יורו בעונה

יום שלישי 02 דצמבר 2008
מערכת TELESPORT
בריאל מדריד מתחילים לסגור עניינים לקראת חלון העברות בינואר, כאשר המשימה החשובה והדחופה ביותר של המועדון הושלמה: חלוץ שיחליף את הכובש המצטיין של הבלנۧוס - רוד ואן-ניסטלרוי. 

מעבר לגילו הצעיר יחסית, יכולת הכיבוש שלו ומבנה גופו האתלטי, הונטלאר יוכל לשחק במדי ריאל בליגת האלופות וללא ספק יהווה חיזוק איכותי מאוד שישמש את שוסטר (או אולי מאמן אחר), גם בזירה האירופית.

קלאӡ יאן הונטלאר (25), שכבש 74 שערים ב-88 משחקיו באיאקס ו-10 ב-18 משחקים במדי נבחרת הולנד, הוא המועמד מס' 1 של ריאל לתפוס את עמדת החלוץ בריאל. אם יצטרף הונטלאר לריאל, הוא יצטרף למושבה הולנדית גדולה במדריד: ואן ניסטלרוי, דרנטה, ואן דר-וארۘ, שניידר ורובן. אגב, הונטלאר גם הוא פצוע ויוכל לחזור לפעילות בסביבות חודש ינואר.

ההערכה היא שריאל תחתים עוד שחקן או שניים בפגרת ההעברות, זאת בכדי לעבות את הסגל הפצוע ולהשאר במאבק על שני התארים החשובים - אליפות אירופה ואליפות ספרד.

תגובות

טלספורט בפייסבוק