ארויו התנצל וישוב להתאמן

קרלוס ארויו, שהושעה מאימוני מכבי תל-אביב בעקבות בעיות משמעת, התנצל בפני ראשי הקבוצה והחברים ויחזור לאימונים לקראת נהריה וריאל מדריד

יום שישי 20 פברואר 2009
שלמה חסיד
קרלוס ארויו, שהושעה אתמול (חמישי) מהקבוצה עקב מה שנטען כ"התנהגות בלתי הולמת" של השחקן, התנצל בפני ראשי הקבוצה ובפני חבריו ויחזור להתאמן עם הקבוצה, לקראת המשחק שמצפה לה ביום רߐשון מול נהריה וביום חמישי הבא מול ריאל מדריד.

ארויו הודה כי התנהג לא לעניין והבטיח שהתנהגות כזו לא תחזור על עצמה. ארויו הבהיר כי לא היתה לא מטרה לפגוע באיש והוא מתרכז אך ורק במשימות הבאות של הקבוצה בליגה ובאירופה.

במכבי ת"א ߡיפרו שעל ההשעייה הוחלט עקב מספר סיבות, ובראשן התנהגותו של ארויו באימונים האחרונים והיחס המתנשא שלו. בקבוצה מאוד לא אהבו את התנהגותו של ארויו במשחק האימון ביום שני מול גליל\גלבוע, בו הובסה מכבי.

מקורב למאמן מכבי ת"א, פיני גרשון, סיפרĺ " פיני לא מסתדר עם ארויו. פיני יודע שארויו לא מנהיג, ובקבוצות של גרשון תמיד יש שחקנים שהם מנהיגים. הוא מאוכזב מאוד ממנו. היום כבר לאף אחד אין ספק, שארויו לא ימשיך עוד עונה. בכל המשחקים החשובים, ארויו נעלם, ואם אחרי כל זה הוא מרשה לעצמו להתנהג בېופן לא הולם ולהתנשא מעל אחרים, הוא למעשה גמר את הסיפור עם גרשון, אלא שלפיני אין ברירה והיא יהיה חייב לשתפו במשחקים הקרובים כי הוא הרכז הטבעי היחיד היום במכבי ת"א."

ארויו כבר הספיק להתבטא באוזניי הצוות המקצועי בעניין. לגור שלף, מנהל ۔קבוצה, אמר: " אני שחקן נ.ב.א ולא ידברו אליי ככה". כמו כן, ארויו תקף את מאמן הקבוצה, פיני גרשון, ואמר לו: " אתה לא יודע לתת כבוד לשחקנים שלך, ולכן לא תקבל כבוד!"

ארויו הגיע למכבי ת"א בתחילת העונה, כשחקן הרכש היקר ביותר̠בתולדות המועדון. משכורתו מוערכת ב-2.5 מיליון דולר. השחקן הצטיין רק במשחקים מול קבוצות מהדרג השני והשלישי בישראל ובאירופה, ולא הצליח לבלוט מול אף קבוצה מהדרג הבכיר באירופה, ובעיקר לא במשחקי החוץ.

תגובות

טלספורט בפייסבוק