אבוקסיס וחסן מספקים עניין

ליגה ג' מחוז ת"א המשופעת בכוכבים ממשיכה לא לאכזב: יוסי אבוקסיס ומנור חסן הבקיעו בקבוצותיהם. חסן אפילו הורחק וכוכב הזמר המזרۗי הבקיע שלושער

יום שישי 13 מרץ 2009
אשר גולדברג
ליגה ג' מחוז ת"א הבטיחה הרבה עניין בתחילת העונה, בעיקר לאחר הקמתה של מכבי "קביליו" יפו ולאחר שאלון מזרחי מונה למאמן הפועל יהוד. ביום שישי שוב הוכח שהליגה אכן מספקת עניין ולא מעט אירועים פיקנטיים.

יוסי אבוקסיס,Ƞעוזר מאמן הפועל ת"א שוב הבקיע לזכות "קביליו" יפו, שאחרי 20 מחזורים סיימה בתיקו ראשון העונה, 1:1 בדרבי מול אליצור בני יפו. ל"קביליו" יפו גם הפסד אחד העונה והיא תעלה כמעט בוודאות לליגה ב'.

מי שמתחרה על המקום השני המוביל̠למבחנים, היא הפועל קרית אונו שהשיגה ניצחון חוץ 1:0 על הפועל אורנית. את השער לקרית אונו כבש לא אחר מאשר מנור חסן, שהספיק להבקיע בדקה ה-5 ולספוג כרטיס אדום בדקה ה-11.

הכוכב הגדול של המחזור היה לא אחר מאשר כוכב הזמר המזרחי כפיר עטיה, שכבש שۜושער בניצחון החוץ של א.ס חולון על "בריט ספורט" מעוף 3:1.

אלון מזרחי והפועל יהוד ממשיכים לשקוע בתחתית, אחרי תיקו ביתי מול בית"ר עזרא. 

תגובות

טלספורט בפייסבוק