אבו חצירה יעזוב למכבי תא

למרות שלחלוץ יש אופציה בהפועל פ"ת, שמעון אבו חצירה יעזוב לקרית שלום כבר בקיץ. גורם המקורב לקבוצה: "יש סיכום, אין חתימה על שום חוזה רישמי"

יום שישי 20 מרץ 2009
אשר גולדברג
החלוץ  שמעון אבו חצירה, לא ימשיך בעונה הבאה בהפועל פתח תקווה. לקבוצה יש אופציה לעונה נוספת, אבל מספר סעיפים בהסכם יאפשרו למלך שערי הקבוצה לעבור בקיץ למכבי ת"א, אליה היה אמור לעבור כבר לפני חודש וחצי.

במכבי ת"א הבהירו כי הם אינם מתעסקים עכשיו בעונה הבאה ובעיקר עד שלא הובטחה ההישארות בליגת העל.

גורם המקורב לאנשים הקשורים לכרטיס השחקן של אבו חצירה , ציין כי הנושא ייצא אל הפועל בעונה הבאה: "יש סיכום, אין חתימה על שום חוזה רישמי".

כרטיסו של אבו חצירה שייך לבית"ר נס טוברוק. בשחקן הייתה מעוניינת גם מכבי חיפה, אולם ראשיה החליטו כנראה שלא לרכוש אותו.

אבו חצירה היה אחד השחקנים המצטיינים של העונה בסיבוב הראשון כשהוא כבש בכמעט כל משחקי הקבוצה, אולם בסיבוב השני חלה נסיגה חדה ביכולתӕ והשחקן אף הפך לאחד המושמצים על ידי האוהדים לאחר שסין לעברם אצבע משולשת.


תגובות

טלספורט בפייסבוק