טביב רוצה את תמוז ורביבו

הבעלים המיועד של הפועל תל אביב, אלי טביב, רוצה קבוצה אטרקטיבית לעונה הבאה. בין השמות שטביב יפעל להביאם באופן אישי ובעדיפות ראשונה נמצאים טוטו תמוז ודוד רביבו

יום שלישי 14 אפריל 2009
אשר גולדברג
בהפועל ת"א מצפים לבואו של אלי טביב מארה"ב כדי להשלים מעשית את כניסתו כשותף בהפועל ת"א, לצידו של מוני הראל. טביב ומקורבו גבי קצרה יעמדו ۑראש צוות השינויים המקצועיים יחד עם היו"ר עמיר לובין, במטרה להציב בקיץ קבוצה חזקה שתרוץ בליגת העל ובאירופה.

בהפועל מקווים שהקבוצה תזכה בסופו של המירוץ בתואר האליפות ותציב קבוצה רצינית ויומרנית למוקדמות ליגת האלופות.

שני השמותȠהראשונים מבין השחקנים הישראלים שאלי טביב יוביל מהלך לצירופם הם טוטו תמוז מבית"ר ירושלים ודוד רביבו קשר וקפטן מ.ס. אשדוד.

בקבוצה יחפשו שניים או שלושה זרים איכותיים חדשים במקומם של דימיטר טלקיסקי הבולגרי, וינסנט אניימה הניגרי וסמואל יבואה הגנאי.

נושא החוזים החדשים של מספר שחקנים וביניהם ואליד באדיר יועלה לדיון כשאלי טביב ומוני הראל יקבעו את התקציב לעונה הבאה.

הפועל ת"א תבקש לדחות את ההחלטה לשחק בשבת בשעה 14:00 באורווה נגד הפועל פ"ת. בהפועל יבדקו אפשרות לשߗק ביום ראשון או בשבת בשעה קרירה יותר.

תגובות

טלספורט בפייסבוק