אלקטרה פירקה את רמלה

גמר פלייאוף נשים: במשחק ה-3 בסידרה, השיגו החניכות של אורנה אוסטפלד ניצחון ענק 66:96 על אליצור רמלה, והעפילו ל-1:2 בסידרה. אלי רבי: "היו צריכיםȠלהזריק לנו אינפוזיה"

יום חמישי 16 אפריל 2009
מערכת TELESPORT

 בושה וכלימה - זה התיאור הפחות או יותר שניתן לתאר את המשחק השלישי בסידרה, כאשר אלקטרה רמה"ש פירקה את האלופה  66:96 והעפילה ליתרון 1:2 בסדרת גמר הפלייאוף. 

המאמן המאוכזב, אלי רבי, פשוט לא היה מה להגיד בסיום: "אולי היינו צריכים לשים אינפוזיה לכולן כדי לשחק. נמשיך לשחק, זה לא משנה ההפרש. המטרה היא כרגע לצבור ניצחונות כדי שהסדרה לא תברח מאיתנו".

מהלך המשחק:

הרבע הראשון <įstrong>נפתח טוב עבור האורחת מרמלה, שעלתה ליתרון 2:7, יתרון מהיר שנותר היתרון היחיד של הרמלאיות במשחק. לאחר מכן סואץ פלוס פרקינס החלו להפציץ מכל כיוון והשאירו את האלופה מאחור, כך שירדו ביתרון 7 נק' בסיומו - 17:24.


רמלה בריצפה. כל מילה נוספת מיותרת

ברבע השני, הסיפור כבר היה חד כיווני. רמה"ש החלה לרוץ ביוזמת הקהל הרב שהגיע והביע תמיכהȠאדירה, כך שהיתרון צמח לדור ספרתי. סלווין המשיכה להפציץ מכל כיוון ובעיקר מקו השלוש, כך שהיתרון רק תפח ותפח - 35:49 במחצית לאלקטרה.

לרבע השלישי עלתה רק קבוצה אחת - אלקטרה רמה"ש הייתה גדולה על רמלה שלמעשה כבר ויתרה על המשחק. דקה לפני סיום הרבע, הוליכו החניכות של אורנה אוסטפלד ביתרון שיא של 24 נק' (49:73). בסיום הרבע ההפרש רק צמח מעלה ומעלה - 50:79 בסיום. 

הרבע האחרון בהחלט היה לפרוטוקול בלבד, כאשר אלי רבי, מאמן אליצור רמלה נותר עצבני בספסל ונעתקו ממנו המילים - 66:96 לאלקטרה רמה"ש (1:2 לרמה"ש בסידרה).

תגובות

טלספורט בפייסבוק