ישראל שיחקה מושלם

מראט סאפין פירגן והסביר את טענתו מלפני ארבעה ימים כי נבחרת ישראל הגיעה לשלב הזה בעזרת המזל: "זו היתה לוחמה פסיכולוגית. ידעתי מה אתם שווים. בעצם אתם צריכים להודות לי, עזרתי לכם עם האימרה הזו"

שבת 11 יולי 2009
אורית מרום
נבחרת רוסיה עוד תלקק ימים ארוכים את הפצעים על התבוסה שנחלה מנבחרת ישראל. כוכב הנבחרת, מראט ספין אמר במסיבת העיתונאים מיד לאחר המשחק: "ברכות לישראל על הניצחון. לא ציפינו להיות בפיגור 2:0 ביום שישי, והניצחון של לוי על אנדרייב מאוד הפתיע".

"היה לנו חוסר מזל, היינו קרובים מאוד, אבל פיספסנו הזדמנויות. היה לנו קשה להיכנס למשחק. הניסיון של אנדי ויוני עזר להם. לקח לנו זמן להיכנס למשחק, אבל אחרי זה הצלחנו להתאושש, שәחקנו טניס מצוין והיה משחק צמוד. בסיום היה לנו חוסר מזל בנקודות החשובות. אבל אסור לשכוח שהגענו לכאן השחקן הכי חשוב שלנו, ניקולאי דוידנקו".

"ישראל שיחקה מושלם. הגיע לכם לקחת את כל שלושת המשחקים. רוסיה פשוט לא הופיעה פיזית ומנטלית. אלו לא משחקים שאני ארצה לזכור מבחינת התוצאה, אבל מאוד נהניתי מהאווירה ולמרות שלפעמים כעסתי על הקהל הישראלי, בסה"כ הוא דחף את הנבחרת שלו".

כמובן שהרוסי נשאל על כך שבמסיבת עיתונאים לפני המפגש אמר שישראל נעזרה במזל כדי להגיע לשלב הזה,̠וענה: "כשאמרתי שהגעתם לכאן שלא בצדק, זאת היה מלחמה פסיכולוגית. ידעתי מה אתם שווים, כי נבחרות לא סתם מגיעות לבית העליון. בעצם אתם צריכים להודות לי, עזרתי לכם", הוסיף בחיוך.

על כך שמדובר במשחקו האחרון במסגרת גביע הדיוויס אמר סאפין: &űuot;לא כ"כ חשבתי על זה ועיכלתי את זה שזה היה המשחק האחרון שלי במדי רוסיה, היתה לי קריירה מדהימה ואני גאה בה. תמיד כיף לייצג את המדינה. תמיד כיף להיות חלק מהנבחרת, אבל זה ספורט ואין מה לעשות".

תגובות

טלספורט בפייסבוק