רק כספי צריך להחליט

עמרי כספי עוד לא הודיע האם בכוונתו לשחק באליפות אירופה הקרובה או שהוא מעדיף לנוח בביתו. מומחי כדורסל מתקשים לייעץ, אבל כמעט כולם משוכנעים: רק הוא צריך להחליט מה לעשות

יום שני 20 יולי 2009
שלמה חסיד
צמו, והוא לא רוצה שעכשיו כל זה יתפקשש בגלל אליפות אירופה".

אז צריך לוותר לכל מי שלא רוצה לבוא לנۑחרת?

"לא, אבל צריך להתחשב בו כי הוא במצב עדין. אולי בשנה הבאה, אחרי שכבר יוכיח את עצמו ב-NBA, הוא כבר לא יחשוש להגיע לנבחרת. אז שיעזבו אותו ויתנו לו להחליט מה שהוא רוצה. אני מאחל לו בהצלחה, וכבר מחכה לפגוש אותו כשיגיע למיאמי".&nɢsp;

אריק הניג, המקורב לעניינים ב-NBA : "מבדיקה שאני ערכתי, בסקרמנטו רוצים את עמרי, יש לו סיכוי מצוין להשתלב שם. הם אוהבים את הרוח המיוחדת והלוחמנית שלו, מה גם שהיכולת שלו לא רעה והוא אוהב לעבוד. אני חושב שהסיכוי שלו לשחק בסקۨמנטו  עלול להיפגע אם הוא יגיע עכשיו לנבחרת".

אז לשחרר אותו?

"יש לנו בנבחרת מספיק כישרונות. בלי כספי כולם ייתנו אקסטרה מאמץ ויהיה אפשר לרשום שתי הצלחות: בגביע אירופה וב-NBAי".

כאמור, כספי עוד לא Ӕחליט. הוא מתייעץ עם מקורבים ובמיוחד עם אביו שמעון כספי, שמסכם: "הבן שלי מייצג את כל המדינה באן.בי.איי, ולא רק את עצמו. משווים אותו לכוכבים כמו טורקוגלו בטורקיה, שהוא מופיע כל שנה בנבחרת. אבל יש הבדל עצום בין הטורקי הזה שהוא כוכב גדול באמריקה לבן שלי, שנטל ההוכחה עדיין עליו. לא יקרה כלום אם עמרי ייצג את המדינה בשנה הבאה". 

תגובות

טלספורט בפייסבוק