ושמישהו ינסה לעצור אותם

ליגת אירופה: הכתומים השיגו ניצחון קטן 0:1 על פאקוס הפורטוגלית במשחק הראשון מבין שניים. אלירן עטר כבש (52) את שער הניצחון לאחר שנכנס שתי דקות לפני כן. בני יהודה ניצחה את כל המשחקים במפעל

יום שלישי 28 יולי 2009
אשר גולדברג

מגע הקסם של גיא לוזון עשה זאת שוב באירופה. המאמן שהעלה את מכבי פ"ת לשלב הבתים בגביע אופ"א, מתקרב לעשות זאת עם בני יהוߓה, לאחר שקבוצתו ניצחה 0:1 את פאקוס הפורטוגלית. בשבוע הבא משחק הגומלין בחוץ. 

בלומפילד אומנם לא היה מלא עד אפס מקום, אבל כל אוהד בני יהודה יכול לחוש גאווה בקבוצתו, שנתנה משחק הקרבה איכותי, לא כדורגל גדול, אבל הענקה גדולה. השער היחיד במשחקȠהיה בדקה ה-52, כאשר אלירן עטר, שרק נכנס שתי דקות לפני כן, הצליח לזעזע את הרשת של האורחת. 


לוזון מדריך את בני יהודה, הערב בבלומפילד

הפורטוגלים יכלו בהחלט להשוות את התוצאה, אבל משחק נהדר של איינוגבה, שוערה של בני יהודה, הצליח למנוע שער שיוויון. בני יהודה תצא לפורטוגל עם תוצאה סבירה, במיוחד ששמרה על שער נקי. 

בני יהודה:
דלה איינוגבה; עוז ראלי, איבן גארידו, דין מורי, כפיר אדרי; לירוי צעירי, חסן אבו זייד, מהראן ראדי, אסי בלדוט (עמרי אפק 71); פדרו גלבאן (איציק עזוז 87), משה ביטון (אלירן עטר 52). 

פאסוש פריירה: קאסיו; ריקארדו, אוזייה )ליאל 86), קלי ברוויל, ז'ורז'יניו; פדרינייה, פליפה אנונסיאסאו, ליאונל אולימפיו; ביאנו, רומאו טורש, לאנדריניו בארוש (כריסיאנו 62). 

תגובות

טלספורט בפייסבוק