קולאוטי כבש, תיקו לגלדבאך

גרמניה: המחזור הראשון המשוגע נמשך. בורוסיה מנשנגלדבאך הוליכה כבר 0:3 במחצית עם שער של החלוץ הישראלי, שאף בישל, אבם בוכום חזרה במחצית השנייה לתיקו 3:3. הולנד: תיקו לפ.ס.וו איינדהובן

יום ראשון 09 אוגוסט 2009
מערכת TELESPORT
תודו שהתגעגעתם? המחזור הראשון בליגה הגרמנית ממשיך להבטיח. היום (ראשון) נפרדו במשחק ההשלמה בוכום ב-3:3 ביתי מול רוברטו קולאוטי שכבש וקבוצתו בורוסיה מנשנגלדבאך. 

טירוף שערים הם עניין שבשיגרה בבונדוסליגה, אבל לא מיד במחזור הראשון. ההפתעה הייתה במחצית הראשונה, כאשר האורחת בורוסיה מנשנגלדבאך טרפה את המגרש ובדקה ה-19 הצליח אראנגו להעלות את הירוקים ל-0:1. 7 דקות לאחר מכן, הרגע הגדול של קולאוטי, שהצליח לכבוש שער בכורה בעונת 2İ09/10 וקבע - 0:2 לגלדבאך. 

המחצית הראשונה המדהימה נמשכה, כאשר בדקה ה-40 הצליח רואל ברווורס לקבע0:3 ענק לבורוסיה. לא ידוע איך, אבל נראה כי שחקני בוכום צפו במשחקה של מכבי חיפה נגד אקטובה, כי רק כך אפשר להסביר זאת. 


רוברטו קולאוטי מכניע את בוכום (gettyimages)

12 דקות של טירוף, כאשר צמד ענק של אזאוגוח הגרמני ממוצא מרוקאי, כבש צמד בתוך דקה (ĵ1,52) וקבע 3:2,בדקה ה-60 הורחק בונפים משורות גלדבאך, מה שאיפשר לססטאק (63) לקבוע 3:3 ענק, שנשמר עד לסיום.

במשח נוסף נפרדה פרייבורג בתיקו 1:1 עם המבורג. להמבורג: פיטוריפה (3), לפרייבורג: בכמאן (65).

הולנד: ۪יקו לפ.ס.וו איינדהובן

יריבתה של בני יהודה במסגרת הסיבוב השלישי של ליגת אירופה החדשה, פ.ס.וו איינהדובן ההולנדית, נפרדה בתיקו 1:1 מול טוונטה אסחדה. דגאלס כבש לטוונטה בדקה ה-18, אולם דזודזייאק הצליח לאזן את התוצאה במחצית הראשונה.Ƞ

תמונה: גטי אימג'.

תגובות

טלספורט בפייסבוק