ביתר: התנהגות השוטרים מבישה

מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים הוציא כרוז בעקבות האירועים ששודרו ב'חדשות 10' והתייחס בעיקר להתנהגות השוטרים לאוהדי בית"ר: "המשטרה צריכה לבדוק את האירוע החמור"

יום רביעי 02 ספטמבר 2009
אשר גולדברג
בעקבות הפירסום של 'חדשות ̱0', שבו נצפו אוהדי בית"ר ירושלים לאחר משחק הליגה מול בני סכנין, כאשר כוח השיטור שנכח באירוע התנהג בצורה מחפירה מול אותם האוהדים המבוהלים. מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים הגיב למקרה בצורה ישירה.

בהודעה הרישמית של המועדון נאמר: "מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים מגנה בצורה נחרצת את התנהגות כוח השיטור כלפי אוהדי הקבוצה בסיום המשחק מול בני סכנין ביום שני האחרון, כפי שנראה בכתבה המצולמת ששודרה בערוץ 10".

מועדון הכדורגל הטיח ביקורת קשה נגד לובשי המדים: "המועדון משקәע מיליונים בשנה על סעיפי השיטור והאבטחה במשחקי הבית של הקבוצה ובאופן חסר פרופורציה ביחס לשאר קבוצות ליגת העל, וזאת בשל טענות משטרת ישראל על התנהגות אהדי הקבוצה. 

"לפי מה שנראה בטלויזיה, ההתנהגות האלימה, הברוטאלית והמזלזלת של השוטרים אינה תורמת להורדת מפלס האלימות במגרשי הכדורגל, אלא להיפך מלבה אותם. אנו קוראים למשטרת ישראל לבדוק את האירועים האחרונים כפי שהובאו בכתבה ולפעול למיגור האלימות גם בקרב שוטריה".

תגובות

טלספורט בפייסבוק