דרישה להמשכיות מווצ'יצ'ביץ'

נמניה ווצ'יצ'ביץ' הופך לשם הלוהט אצל אוהדי הפועל תל-אביב. הגול בבאר-שבע וההתלהבות הם המצרך שאמור לחבר את זקבוצה. ה"אדומים" רוצים שער נוסף מחר נגד סלטיק

יום רביעי 16 ספטמבר 2009
אשר גולדברג

&nbͳp;נמניה ווצ'יצ'ביץ' יודע שאפשר והוא הגיע למקום הכי טוב מבחינתו, בזמן הכי מתאים. ווצ'יצ'ביץ' הפך בתוך מספר ימים לאהוב האוהדים במתחם חודורוב והולך להפוך למנהיג הקבוצה אצל אלי גוטמן.

הגול הנפלא לרשת הפועל באר-שבע בתחילת השבוע, כאשר הבעיטה שלו הפߒישה את הכדור עם חיבורי הקורות של טברטקו קאלה, הוא נושא השיחה המרכזי. מחר יהיה אצטדיון בלומפילד קרוב לתפוסה מלאה, כאשר שער 5 יהיה סגור ובלומפילד יאכלס קרוב ל-15,000 צופים. ווצ'יצ'ביץ' יפתח בהרכב וינסה לשחזר שער נוסף שיקפיץ את האדומים לשמיים.
בהיעדרם של מיכאל זנדברג הפצוע ושל איתי שכטר המורחק בעקבות צבירת כרטיסים צהובים, המנהיגות תהיה של ווצ'יצ'ביץ' ושל גילי ורמוט. אלי גוטמן יבצע שינוי טקטי בהרכב, שינוי שתורגל הערב באימון המסכם בבלומפילד. בקישור יחזור הרכש הגאורגי זוראב
מנטשאשוילי במקומו של ביבראס נאתכו שישחק בקישור הקדמי הימני. במקומו של דני בונדר המוצהב ישחק עומרי קנדה.

שחקן בהפועל תל-אביב אמר הבߕקר: "הקבוצה מרגישה את האוהדים. ישנו רצון ענק לנצח את סלטיק ולעשות למועדון ולכולם חג ראש השנה מאושר".

תגובות

טלספורט בפייסבוק