גרנט או מאמן זר. ההחלטה בינואר

מזכירות ההתאחדות לכדורגל התכנסה היום ואבי לוזון מדגיש שאינו יעסוק במשרת המאמן הלאומי עד סוף השנה. כפי שפורסם ב-TELESPORT, נמני בצוותא עם גרנט או מאמן זר יזכו במשרה

יום רביעי 16 ספטמבר 2009
אשר גולדברג
 מזכירות ההתאחדות לכדורגל, כאשר בראשה יושב הראש אבי לוזון התכנסה היום ודנה בנושאים מרכזיים. אבי לוזון הדגיש ואמר פעם נוספת כי הוא אינו מעוניין לעסוק בעמדת המאמן הלאומי עד לסוף השנה, וההחלטה תתקבל רק בינואר בשנה הבאה.

בנוסף לכך, אבי לוזון חזר על דבריו כשאמר כי העדפתו למשרת המאמן הלאומי הוא מאמן זר. כפי שפורסם ב-TELESPORT, למרות הרצון במאמן זר, המועמדים העיקריים כרגע למשרה הם אברהם גרנט בצוותא עם אבי נמני. הדבר תלוי בכך אם אברהם גרנט ימונה למשרה אחרת עד החלטת ההתאחדות בחודש ינואר.

כמו כן בישיבת המזכירות הוחלט כי עונש הרחקת צהובים (צבירת צהובים) מעונה לעונה לא יחול החל מסיום עונה זו בכל הליגות וכן כי תכנית סיכום המחזור עם תקצירי השערים תשודר, בתקווה, החל מסוף השבוע הבא. 

צילום: GETTY IMAGES

תגובות

טלספורט בפייסבוק