פקרמן הוצע לנבחרת ישראל

אברהם גרנט הוא המאמן הישראלי שכנראה יאמן את הנבחרת, אבל בשבוע שעבר הציעו ליו"ר ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון, את חוזה נסטור פקרמן, הארגנטינאי-יהודי שמאמן עכשיו את טולוקה ממקסיקו

יום שני 28 ספטמבר 2009
אשר גולדברג
 יו"ר ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון, לא יעסוק בנושא מינוי מאמן חלופי לדרור קשטן עד שנבחרת ישראߜ תסיים באופן מעשי את משחקיה במוקדמות מונדיאל 2010 בדרום אפריקה. זה יכול להיות בעוד כשלושה שבועות, בסיום המשחק נגד שוויץ או אם ישראל תעפיל למשחקי ההצלבה, תלוי בתוצאות שישיגו נבחרות יוון ולטביה.

למרות זאת, השם החם של סוף השבוע שעבר שמוכן להגיע Ӝעמדת המאמן הלאומי, שם שהוצע על-ידי גורמים בכירים בכדורגל הישראלי והארגנטינאי, הוא המאמן המפורסם, היהודי-ארגנטינאי, חוסה נסטור פקרמן ,  שמוכן להגיע בקיץ ולקחת את נבחרת ישראל למוקדמות היורו ב-2012 שיערך באוקראינה ופולין.
יו"ר ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון, הבהיר כי ישנם שמות נוספים שהוצעו להתאחדות לכדורגל ונכון לעכשיו, עד לסיום הקמפיין הוא אינו מוכן להתייחס לשום שם ישראלי או זר. גורם אחר בהתאחדות לכדורגל אמר היום: "פקרמן הוא אופציה מעניינת, מדובר̠בשם גדול מאוד". 

פקרמן מאמן כיום את קבוצת את קבוצת טולוקה מהליגה המקסיקנית. הארגנטינאי דחה לאחרונה הצעות אימון מנבחרות צ'ילה וקולומביה. במונדיאל 2006 הדריך פקרמן את נבחרת ארגנטינה ונעצר רק בשלב רבע הגמר על ידי המארחת גרמניה. ארےנטינה הודחה בבעיטות עונשין מ-11 מטר. כמו כן הוא המאמן המצליח ביותר בגילאי נבחרות צעירות כשלזכותו שלושה גביעי עולם עד גיל 20.

כידוע, אברם גרנט הוא המאמן המועדף על לוזון להחליף את קשטן, אולם גרנט ממשיך לחפש קבוצה או נבחרת בחו"ל, לאמן בה.

צילום: GettyImages

תגובות

טלספורט בפייסבוק