רונאלדו יחמיץ גם את מילאן

כוכבה הפורטוגלי של ריאל מדריד, עבר בדיקת MRI נוספת שאיבחנה נפיחות בקרסולו הפגוע והוא עלול להחמיץ את משחק ליגת האלופות מול מילאןĠבשבוע הבא. לוצ'יאנו ספאלטי מועמד להחליף את פלגריני

יום רביעי 28 אוקטובר 2009
מערכת TELESPORT
 בריאל מדריד עדיין מנסים להתאושש מההשפלה שחטפו אתמול, כשהובסו 4:0 ע"י אלקורקון מהליגה השלישית בספרד, במשחק הגביע הספרדי.

אולם הבשורות הרעות ממשיכות ליפות על מנואל פלגריני והקבוצה שלו, כאשר התבשרו היום שכריסטיאנו רונאלדו, הכוכב הפורטוגלי הפצוע, שהגיע הקיץ ממנצ'סטר יונייטד ייעדר עוד שבוע לפחות.

המשמעות היא שרונאלדו ימשיך להעדר גם במשחק הליגה הקרוב מול חטאפה ויחמיץ גם את משחק ליגתה האלופות הקריטי באיטליה מול מילאן, שכזכור ניצחה את ריאל מדריד במשחק הקודם בברנבאו.

בריאל חשבו שרונאלדו כבר כשיר, אולם הצוות המקצועי של הקבוצה הודיע למארקה: "רונאלדߕ ימשיך לשבת בחוץ מאחר ובדיקת ה-MRI גילתה נפיחות בקרסולו של רונאלדו".

לוצ'יאנו ספאלטי בדרך לריאל מדריד?

עד שרונאלדו יחזור מהפציעה שלו, הוא עשוי לראות מאמן אחר על הקווים. התבוסה אתמול לאלקורקון בגביע, עירערה מאוד את מעמדו של פלגריני כמאמן הקבוצה. 

התקשורת האיטלקית מדווחת היום שלוצ'יאנו ספאלטי, המאמן האיטלקי שפוטר מרומא בתחילת העונה, הוא המועמד המוביל להחליף את פלגריני אם וכאשר.

ספאלטי נחשב למאמן מאוד מוערך באיטליה, ועזב את רומא בשלב מוקדם מאוד של העונה, למרות שהצליח לא רע בשנים האחרונות כמאמן רומא, אותה הוליך לאירופה. גם רוברטו מאנצ'יני, מאמנה של אינטר לשעבר הוזכר כמועמד.

תגובות

טלספורט בפייסבוק