מכבי חיפה קבוצה מסוכנת

ליגת האלופות: מאמן באיירן מינכן, לואיס ואן חאל מדרבן את שחקניו לקראת המפגש מול האלופה הישראלית: "לא ניצחנו ברמת גן. לדעתיĠחיפה הפסידה רק פעם אחת במפעל"

יום שני 23 נובמבר 2009
אייל כהן
 כזכור, באיירן מינכן פתחה את הקמפיין של ליגת האלופות נגד מכבי חיפה באיצטדיון רמת גן. יכולת חלשה מאוד הובילה את הגרמנים לניצחון 0:3 בארץ הקודש, אבל ביום רביעי באיירן יודעת שהלחץ יהיה עליה. 

הלחץ כמובן בעיקר מופנה לראש וחוד החנית בקבוצה, ההולנדי לואיס ואןĠחאל, שיודע שחוץ מניצחון על הירוקים ביום רביעי, זה לא יתקבל ועשוי להוביל למהפך בבאיירן. 

ואן חאל עודד את שחקניו, אבל לא שכח גם לצייר את המשחק הקודם ברמת גן: "היה קשה ברמת גן, אפילו אם ניצחנו, זה עדיין לא נחשב ניצחון בשבילי. ۜדעתי חיפה הפסידה רק פעם אחת עד כה, הם קבוצה טובה וחזקה".


באיירן ברמת גן. "לא ניצחנו במשחק הראשון"

לבאיירן מינכן המשחק נגד מכבי חיפה חשוב מאין כמוהו.ה'באוורים' מדורגים במקום השלישי בטבלה עם 4 נק', כאשר יובנטוס במקום השני עם 8 נק'. הגרמנים יודעים שהפסד נגד האלופה הישראלית, יסבך את הבית עבורם ואפילו הליגה האירופית תעמוד בסימן שאלה. 

תמונה: גטי אימג'.

תגובות

טלספורט בפייסבוק