הולצמן יעצור את הרצף?

שי הולצמן התאושש מהמחלה ממנה סבל וישחק נגד מכבי ת"א. רביבו עדיין פצוע. בוכריס יעמוד סל הקווים במקומו של חזן. אשדוד כבר חושבת על מקום באירופה

יום שישי 16 מרץ 2007
אשר גולדברג

שי הולצמן יחזור מחר להרכב מ.ס. אשדוד אחרי שהתאושש משפעת חריפה שמנעה ממנו לשחק במחזור הקודם מול הפועל תל אביב. הולצמן אמור להכניס סדר בין שני שחקני ההתקפה המצטיינים האחרים, עידן שריӧי ויניב כזרן שמרבים להחמיץ ואינם משחקים באופן קבוצתי.

שחקנים באשדוד הבטיחו להולצמן כי הוא יהיה זה שיכבוש לרשתו של קאלה, שוער מכבי תל אביב ויעצור את רצף 19 המשחקים ללא הפסד של הצהובים.

המאמן, אלון חזן המורחק משלושה משחקים יעמוד מאۗורי הגדר, סמוך לספסל המחליפים של קבוצתו וייתן משם הוראות לעוזרו, שמואל בוכריס
דוד רביבו מתאושש מפציעתו, אבל לא יהיה כשיר למשחק, אליו ישוב גורה טל. בצוות המקצועי של אשדוד מרוצים מהשיפור במשחקו של ז'אן ז'אק גוסו גוסו שחגג יום הולדת ראשון בישראל.
Ċ
לשחקנים ברור שרק חיבור דרך הליגה יכול להשאיר את המתח בקבוצה לקראת משחקי גביע המדינה אשר דרכם אפשר להגיע לגביע אופ"א. 
כמו כן נאמר לשחקנים שגם המקום הרביעי בטבלה בהתפתחויות שונות יכול להקנות בסיום העונה כרטיס לגביע אופ"א.
̼br/> צילום: אתר דולפינים

תגובות

טלספורט בפייסבוק