הנוער הוגרלו עם ספרד וליטא

מוקדמות אליפות אירופה : נבחרת הנוער (19) של ישראל הוגרלה ספרד, ליטא וארמניה נבחרת הנערים (17) הוגרלה לבית א' עם יוון, קרואטיה ובולגריה

יום שני 07 דצמבר 2009
אשר גולדברג
 היום (שני) נערכהĠהגרלת נבחרת הנערים של ישראל עד 17 וגם נבחרת הנערים עד גיל 19 במסגרת מוקדמות אליפות אירופה. 

נבחרת הנערים של ישראל עד גיל 17 הוגרלה ביחד עם יוון, קרואטיה ובולגריה לבית א', בשלב המוקדמות הראשון של אליפות אירופה 2011, שתיערۚ בסרביה. המשחקים ייערכו בקרואטיה בין התאריכים 27.9 עד ה-3.10 בשנה הבאה. 

הנבחרות חולקו לשתי קבוצות דרוג: מקומות 1-26 ומקומות 27-52, כאשר כל בית מכיל 2 נבחרות מכל קבוצת דרוג. קרואטיה דורגה במקום ה-13, יוון ב-18, ישראל ב-30, ובולגריה במקוםȠה-45.

נבחרת הנוער (U19) הוגרלה הערב למוקדמות אליפות אירופה עם ספרד, ליטא וארמניה. שיטת ההגרלה בשני הטורנירים זהה: 52 נבחרות חולקו בהגרלה ל-13 בתים בני 4 נבחרות.

הנבחרות שיסיימו בשני המקӕמות הראשונים, יחד עם שתי הנבחרות בעלות המאזן הטוב ביותר מהמקום השלישי מכל הבתים יעפילו לשלב העילית של המוקדמות. בשלב העילית יהיו 7 בתים, כשהראשונה מכל בית תעפיל לאליפות אירופה. 

בל נשכח כי בקמפיין הקודם גם של הנערים וגם של נבחרת הנוער, ש۪יהן נכשלו באופן מוחלט ולא הצליחו במשימה.

תגובות

טלספורט בפייסבוק