באר שבע רוצה את מקרייב

הפועל ב"ש תבצע בשבועיים הקרובים מהפך בסגל שלה. הארגנטינאי גאלרסה ישוחרר ובמקום ליאור אסולין, מעוניינת הקבוצה מהדרום בדימיטאר מקרייב מאשדוד. גם אורי אוזן מבוקש ע"י גיא עזורי

יום חמישי 24 דצמבר 2009
אשר גולדברג
הפועל ב"ש מוכנה להשאיל עד סיום העונה את חלוץ מ.ס אשדוד, הבולגרי דימיטאר מקרייב.

מקרייב, הוצע למספר קבוצות אולם העיסקה לא מושלמת בעקבות רצון של המועדונים לרכוש את השחקן ולא להשאילו כפי שדורשת מ.ס אשדוד. תג המחיר של מקרייב הוא 1.5 מיליון יורו, סכום ששום קבוצה ישראלית לא מוכנה לשלם, בנוסף לדרישה של אשדוד לאחוזים עתידיים במכירה לאירופה.

ניסיונות לסכם השאלה עם מכבי ת"א, הפועל ת"א, בית"ר ירושלים נכשלו בעיקר בעקבות שכרו הגבוה של מקרייב, 11 אלף יורו נטו לחודש. ב"ש מתכוונת לשחרר בקרוב מספר שחקנים, ביניהם המגן הארגנטינאי מרקו גלארסה שנרכש רק לפני מספר שבועות.

בעקבות פציעתו וניתוח שאמור לעבור ליאור אסולין, שייעדר תקופה ארוכה, הפועל ב"ש רוצה את מקרייב ואפשר שגם את המגן הימני של אשדוד, אורי אוזן. בין השאר עלה רעיון להחזיר לאשדוד את הקשר דוד רביבו, שאינו מתאקלם בבירת הנגב.

אלונה ברקת, הבעלים של הפועל ב"ש נמצאת ביחסי ידידות קרובים עם ג'קי בן זקן, ואפשר שߔקשר הטוב בין השניים, יוביל לעיסקה בין הקבוצות הדרומיות. 

תגובות

טלספורט בפייסבוק