אני מתרגש מאד

המנג'ר החדש של מנצ'סטר סיטי רוברטו מאנצ'יני, לא מסתיר את התרגשותו לפני משחקו הראשון בפרמייר ליג מול סטוק מחר, "מקווה שנשחק טוב וננצח"

יום שישי 25 דצמבר 2009
מערכת TELESPORT

חג המולד הגיע ואיתו ה"בוקסינג דיי" המסורתי בפרמייר ליג. אחד המשחקים המסקרנים מחר יערך ב"סיטי אӕף מנצ'סטר סטדיום", שם רוברטו מאנצ'יני יערוך את הופעת הבכורה שלו על הקווים של מנצ'סטר סיטי, כשקבוצתו תפגוש את סטוק סיטי.

"אני מאד מתרגש. אני מקווה בשביל האוהדים שזה יהיה יום טוב בשבילינו ושננצח את המשחק למענם", אמר המאמן האיטלקיĮ

מאנצ'יני שמונה למנג'ר הקבוצה בשבוע שעבר, לא יכל שלא להתייחס לפרסומים לפיהם שחקנים בקבוצה זעמו על הדרך בה התייחסו בקבוצה למאמן המפוטר מארק יוז ואלי יעשו למאמן החדש בעיות: "אני חושב שהשחקנים התאמנו טוב מאד השבוע. יש לנו קבוצה טובה מאד, כא۩ר הבעיה היחידה שלנו היא שיש לנו יותר מידי שחקנים פצועים".

מאנצ'יני המשיך: "יש לי יחסים טובים עם השחקנים. אני מעריך את השחקנים שנשארו קרובים למארק (יוז), זה דבר טוב בשביל מנג'ר". מאנצ'יני סיכם התלוצצות: "כשאעזוב את מנצ'סטר ۡיטי בעוד 15 שנים, אחרי חמש אליפויות וארבעה גביעים, השחקנים יהיו בסיטואציה דומה גם איתי".

תגובות

טלספורט בפייסבוק