ואן דר סאר שוחרר מהיונייטד

שוערה הפצוע של מנצ'סטר יונייטד קיבל אישור מיוחד לחזור להולנד להיות במחיצת אישתו שחטפה שבץ מוחי. אלכס פרגוסון: "מאחלים לרעייתו החלמה מהירה ובריאות איתנה"

יום שלישי 29 דצמבר 2009
מערכת TELESPORT
 לאן נעלם אדוין ואן דר סאר? שוערה של מנצ'סטר יונייטד נעדר מהמגרשים כבר מעל כחודש לאחר שנפצע בברכו, אבל השוער ההולנדי נעדר מהקבߕצה גם בעקבות סיבה אחרת, מדאיגה יותר בעקבות מצבה של אישתו.

רעייתו של ואן דר סאר לא במצב בריאותי טוב, לאחר שזוהה אצלה שטף דם באיזור המוח, לאחר שהתמוטטה בביתה בזמן ההכנות לקראת חגיגות חג המולד, , נאלץ השוער להיות לצידה ברגעים לא קלים אלו.

במנצ'סטר יונייטד אישרו את הדיווח החליטו כי לשוער ההולנדי ניתנה עדיפות לגיטימית ואנושית להיות במחצת אישתו. אלכס פרגוסון, מאמן היונייטד אמר: "אישתו של השוער בבעיה בהולנד בשבוע האחרון בבית החולים ועבור אדווין ראוי להיות לצידה בשߜב זה. 

"אנחנו מאחלים את כל הטוב והבריאות במהרה לאישתו אן-מארי ומקווים כי היא תבריא במהרה ותתאושש ממצבה".

תמונה: גטי אימג'.

תגובות

טלספורט בפייסבוק