יבריץ' נחת והשלים בדיקות רפואיות

דראגוסלב יבריץ', שוער מכבי תל-אביב עד הקיץ האחרון, נחת היום בישראל ועובר בדיקות רפואיות. השוער הגәע היום לאימון מכבי פתח-תקווה ויחליף את אוהד כהן

יום רביעי 30 דצמבר 2009
אשר גולדברג
אחרי הפרסום ב-TEŌESPORT ביום שני האחרון על סיכומו של דראגוסלב יבריץ' במכבי פתח-תקווה, השוער נחת היום (רביעי) בישראל, עבר בדיקות רפואיות והגיע לאימון הקבוצה.

יבריץ', שעמד בשער נבחרת סרביה במונדיאל 2002, שיחק בשנתיים האחרונות במכבי תל-אביב ועזב הקיץ אߗרי שחוזהו הסתיים והצהובים העדיפו את לירן שטראובר. 

יבריץ' צפוי להחליף את אוהד כהן בשער הקבוצה, אחרי שאוהד כהן התעמת מספר פעמים עם הנהלת הקבוצה ועם העומד בראשה, עמוס לוזון. בימים הקרובים צפויות התפתחויות בנוגע לאוהד כהן, כשהפועל תל-אביב הביעה עניין בעקבות עזיבתו של אניימה לאליפות אפריקה ומכירתו העתידית הצפויה.

בין הצדדים נשארו פרטים קטנים בלבד לסכם ואם לא יהיו התפתחויות בלי צפויות, השוער יחתום היום על החוזה. יש לציין כי יבריץ' הוא שחקן חופשי ולכן מכבי פתח-תקווה תשלם את משӛורתו בלבד.

תגובות

טלספורט בפייסבוק