הפועל הולכת על בן סהר

הפועל ת"א מתכוונת להציעלחלוצה של אספניולחוזה ארוך טווח עם אופציה לךציאה לאירופה. מו"מ בין נציגו של סהר לנציגי הפועל ת"א יחל בימים הקרובים

יום שני 11 ינואר 2010
אשר גולדברג
אחרי הכישӜון לצרף את ברק יצחקי מבית"ר ירושלים, היעד הבא של הפועל ת"א הוא בן סהר, שאינו מקבל דקות משחק באספניול. סהר, שלא שותף אתמול בניצחון אספניול בליגה הספרדית, כבר קיבל מסרים אוהדים וחיוביים מקבוצת נעוריו.

בן סהר אמור לקבל חוזה ארוך טווח במתקן חודרוב, עם אופציה ליציאה לארופה בתאריכים קבועים מראש. השיחות עם סהר וסוכנו רונן קצב, אמורים לתפוס תאוצה בימים הקרובים.

לשחקן הישראלי ברור, שהוא חייב לשחק בקביעות כדי לקבל מקום בקיץ בסגל הלאומי לקראת מוקדמות אליפות אירופה באוקראינה-פולין.<ɢr/>
נושא שחובה לפתור כאן בישראל, הוא נושא השרות הצבאי בצה"ל, כשנכון לעכשיו סהר אינו משרת כאן ומגיע במועדים קבועים לשרות קצר של הרצאות ותרומה לקהילה.

סהר, שצמח בהפועל ת"א, לפני שיצא לאקדמיה של צ'לסי, לא זכה לרשום שום הופעה בבוגרים של הפועל ת"א.

תגובות

טלספורט בפייסבוק