טופ 16: צסקא ניצחה. פנא הפסידה

יורוליג: סגנית אלופת אירופה השיגה ניצחון 78:86 מול מלאגה הספרדית בפתיחת שלב הטופ 16. שישקאוסקאס הצטיין עם 23 נק'. אלופת אירופה פנאתינייקוס הפסידה 659 נגד פרטיזן בלגראד

יום רביעי 27 ינואר 2010
שלמה חסיד
המשחק הראשון שפתח את שלב הטופ 16 במסגרת היורוליג השיגה צסק"א מוסקבה הרוסית ניצחון 78:86 על̠מלאגה הספרדית. 

משחק מצויין של שישקאוסקאס שסיים עם 23 נק' (4/5 לשלוש) פלוס 19 נקודות של לנגדון תרמו לצסק"א לנצח את הספרדים. בשורות מלאגה התבלט בעיקר דיקסון עם 17 נק' פלוס עזרה של ארחיבאלד עם 16 נק'. 

המשחק בעל התוצߐה המפתיעה ביותר הערב כאשר פרטיזן בלגראד הפתיעה 59:64 את אלופת אירופה, פנאתינייקוס. משחק נהדר של וסלי עם 13 נק' פלוס 6 ריב' הוליכו את המנצחים ביחד עם בוזץ' ורוברטס עם 12 נק'. פרטיזן הצליחה לקבוע מהפך בעיקר בזכות הרבע האחרון עם 7:18 לטובתם ەהמהפך הושלם. 

במשחק נוסף שהסתיים מאוחר יותר גברה ריאל מדריד בבית 70:77 על אפס פילזן הטורקית. משחק נהדר של לואיס בולוק עם 12 נק' פלוס 11 נק' של קאוקינאס ולאברינוביץ' תרמו לריאל. בפילזן צ'רלס סמית' לבדו לא הועיל עם 18 נק'.Ƞ

תמונה: maccabifan

תגובות

טלספורט בפייסבוק