הנבחרת בצ'ילה. רן: עייפים אך דרוכים

סוף סוף: באיחוד מרגש פגשו שחקני נבחרת הדייויס את אנדי רם שסיפר חוויות מהימים האחרונים. לאחר מנוחה קצרה תחל הנבחרת בהכנות לקראת פתיחת המפגש ביום שבת

יום רביעי 03 מרץ 2010
מערכת TELESPORT

 ביום רביעי בערב  נחתה נבחרת הדייויס של ישראל בקוקימבו, צ'ילה, לאחר חמישה ימים עמוסים בין אߕויר ויבשה.

כזכור, המריאה הנבחרת מבואנוס איירס במטוס מיוחד בעל 16 מושבים שהקצה ה-ITF ולאחר מנוחה קצרה צפויים השחקנים לפתוח באימונים לקראת המפגש שיפתח ביום שבת.

מייד לאחר הנחיתה פגשה הנבחרת באיחוד מרגש את הצלע החסרה, אנדי רם, שעידכן אותם וסיӤר חוויות מהימים האחרונים.

"כולנו עייפים אך דרוכים לקראת פתיחת האימונים ופתיחת המפגש", אמר הקפטן אייל רן עם הנחיתה בצ'ילה. "המגרש כאן נראה מאוד איטי אבל התנאים בהחלט טובים, הכל נגיש וזה בהחלט יעמוד לזכותנו".

"הייתי שמח אם היו נותנים לנו עוד זמן להתכונן כדי שנבוא הכי מוכנים שיש" הוסיף רן.

כרגע, על פי גורמים בלתי רשמיים, נראה כי ההיענות למשחק תהיה גדולה מהצפוי וכי למרות האסון הקהל הצ'יליאני לא יפספס את ההזדמנות לבוא ולתמוך בנבחרתה במשחק החשוב.


תגובות

טלספורט בפייסבוק