דרוגבה שחקן השנה באפריקה

חלוץ נבחרת חוף השנהב וצ'לסי האנגלית זכה בתואר שחקן השנה באפריקה אחרי שכבש חמישה שערים והעלה את נבחרתו למונדיאל. בפעם שעברה זכה בתואר החלוץ בן ה-32 בשנת 2006

יום שישי 12 מרץ 2010
מערכת TELESPORT
דידייה דרוגבה הוא שחקן השנה באפריקה, כך נקבע אתמול אחרי שהחלוץ של צ'לסי גבר על חברו לקבוצה ולנבחרת, מייקל אסיין ועל חלוץ נבחרת אינטר וקמרון, סמואל אטו.

דרוגבה בן ה-32 זכה בתואר גם בשנת 2006. העונה הוא נבחר בזכות חמשת השערים שכבש שהעלו את חוף השנהב למונדיאל 2010. באנגליה הוא מוליך עם קבוצתו צ'לסי את הליגה וכן מתמודד על תואר ליגת האלופו۪, כשהוא כובש עד כה 25 שערים. 

דידייה דרוגבה אמר לאחר הזכייה: "עדיין יש לי את אותה התשוקה למשחק. אני רעב להצליח. אני עדיין מרגיש כמו ילד על המגרש, אסור לי להתעסק בגיל ובפציעות, אסור לחשוב על זה".

אלג'יריה נבחרה לנבחۨת השנה באפריקה, אחרי שהדיחה את מצרים במותחן הגדול על הכרטיס האחרון למונדיאל 2010, שיערך בדרום אפריקה.

תגובות

טלספורט בפייסבוק