הראשוניות ממשיכות לנצח

ליגת בנק יהב' בכדוריד : 31:21 למכבי ראשל"צ בחוץ על אס"א ת"א. מכבי ת"א – הפועל ראשל"צ 28:25. בית תחתון: חולון - רעננה 21:28. גביע האתגר לנשים: ישראל ניצחה את מלטה

יום שישי 19 מרץ 2010
מערכת TELESPORT
9 בסיום למוצקין, בשורותיה הצטיינו השוער אורן מאירוביץ', והזרים מירקו לוקיץ' וזלטקו סוסה.

במחזור הבא תארח רעננה את עירוני מכבי פתח תקווה, שכבר הבטיחה את הישארותה בליגה. רמת גן תצא למשחק חוץ מול נס ציונה, שגם היא גמרה את העונה. תיקו במחזור האחרון יספיק לרעננה כדי לזכות בכרטיס למבחנים. רמת גן תזכה בכרטיס היקר רק אם תנצח את נס ציונה ורעננה תפסיד.

היום נפתח גם טורניר האתגר האירופי לנשים, שיתארח במשך שלושה ימים באולם 'אוהל שם' ברמת גן.

המשחק הראשון הפגיש בין נבחרות קפריסין וארמניה. למרות שאנשי הנבחרת הישראלית יודעים עליהן מעט מאוד, הפתיעו הארמניות והציגו משחק טוב, שהיה צמוד לכל אורכו. בסיום ניצחו הקפריסאיותȠ27:28.

במשחק השני נפגשו נבחרות ישראל ומלטה. השליטה הישראלית הייתה מוחלטת לאורך כל המשחק וחניכותיו של אמיתי דיין ניצחו ללא קושי, 9:24.

בשבת ייפגשו נבחרות קפריסין ומלטה בשעה 19:00. לאחר מכן תפגוש ישראל את ארמניה, משחק שיחל בשעה 21:00. ניצחӕן ישראלי כאן ייתן לנבחרת מקדמה גדולה להמשך.

הנבחרת שתסיים ראשונה בבית תתמודד בגמר טורניר האתגר מול הזוכה בבית השני, משחק ייערך בדצמבר במסגרת אליפות אירופה לנשים בנורבגיה.

 

 

תגובות

טלספורט בפייסבוק