מזל טוב. ניצחון ראשון לרוני לוי

אחרי חמישה משחקי ליגה ללא ניצחון, אוניראה של רוני לוי השיגו הערב ניצחון בכורה, 1:2 בחוץ על אלבה יוליה האחרונה ועלתה למקום הרביעי. רוסיה: קזאן ניצחה, נאתכו לא שותף

יום שני 22 מרץ 2010
מערכת TELESPORT
 רוני לוי, מאמנה הישראלי של אוניראה הרומנית, השיג הערב ניצחון בכורה בליגה הרומנית החזקה.

לוי, שלא הצליח לנצח בארבעת משӗקי הליגה שלו עד כה, השיג עם קבוצתו ניצחון חוץ, לא מרשים יותר מידי, 1:2 על אלבה יוליה, נועלת הטבלה שהפסידה את ששת משחקיה האחרונים.

המארחים דווקא עלו ליתרון ראשון משער של בוצ'וריצה בדקה ה-39. במחצית השניה ביצעה אוניראה מהפך מרגלי בראנדן (48) ומאריוס אונופראס (53). אוניראה ממוקמת רביעית בעקבות הניצחון עם 41 נקודות, רק 2 נקודות פחות מקלוז' המוליכה.

ביבארס נאתכו, הנציג הישראלי שלנו בליגה הרוסית לא שותף היום בניצחונה של קבוצתו רובין קאזאן, 0:1 בחוץ על טומסק. נאתכו, היה בסגל אך כמו במשחק̠הקודם של קבוצתו הוא לא שותף ע"י ברדאייב.

אלכסנדר בוכארוב היה שוב זה שכבש את שער הניצחון בדקה ה-77 ורובין קאזאן היא הקבוצה המושלמת היחידה אחרי 2 מחזורים ברוסיה.

תגובות

טלספורט בפייסבוק