והיחס ב-WINNER לא עיצבן את מאמן בולטון?

אואן קויול לא אהב את מה שאמר מנג'ר מנצ'סטר יונייטד על משחק קל שמצפה לצ'לסי נגד קבוצתו ולגלג על פרגי: "הסיבה שאנחנו אוהבים כדורגל היא שבעסק הזה כל אחד יכול להביע דעתו". ג۝ בישראל: היחס לניצחון בולטון עומד על פי 15

יום שלישי 13 אפריל 2010
שלמה חסיד
 מאמן מנצ'סטר יונייטד, אלכס פרגוסון, שהתגושש בעבר עם מנג'רים רבים באנגליה כמו קווין קיגן, רפא בניטז, ז'וז'ה מוריניו (כשאימן את צ'לסי), ארסן וגנר ואחרים, הצליח להרגיז גם את מנג'ר בולטון אואן קויל. אלא שקויל לא נשאר חייב מול אמירתו של פרגי כי לצ'לסי מחכה משחק קל ביום שלישי - כשזו תארח את בולטון.

קויל אמר הערב: "פרגי מנסה להלחיץ את צ'לסי. אני מאמין שנוכל לנצח במשחק ומתרכז רק במה שאנחנו יכולים לעשות ולא במה שכל אחד אומר. אנחנו אוהבי כדורגל כי בעסק הזה כל אחד יכול להביע את דעתו. כבר ניצחתי את צ'לסי במגרשה עם ברנלי בגביע ואני יכול לחזור על זה שוב".

קרלו אנצ'לוטי, מנג'ר צ'לסי, הגיב לדברי פרגוסון: "עוד לא היה לי משחק אחד קל העונה, אז אולי זה יהיה הראשߕן".

כזכור, ניצחון במשחק יציב את צ'לסי בעמדה נוחה לזכות באליפות, עם יתרון של ארבע נקודות על פני היונייטד, כשנותרו רק ארבעה משחקי לסיום העונה.
  
אגב, היחס במשחק הווינר בישראל לניצחון של צ'לסי הוא 1.05 בלבד, ממש באנקרĠבטוח. ניצחון של בולטון יזכה את המהמר ביחס של פי 15.

צילום: gettyimages

תגובות

טלספורט בפייסבוק