טיול ערב לחצי הגמר

אחרי הניצחון המרשים על קוזנצובה בשמינית, טיילה הערב שחר פאר לחצי-גמר טורניר מיאמי, כשהביסה את המדורג۪ 24 בטורניר, טטיאנה גארבין האיטלקייה 0:6, 3:6

יום רביעי 28 מרץ 2007
מערכת TELESPORT

שחר פאר הציגה הערב לא רק יכולת מצויינת, אלא גם קילר אינסטינקט מרשים. פאר נלחמה על כל נקודה, גם במצבים שבהם היא יכלה לוותר ߕהשיגה 17 ווינרים. בנוסף, פאר הצליחה לנצל 5 מ-8 נקודות השבירה שהיו לה במשחק והפסידה רק משחקון אחד, אחרי שניצחה את כל ה-9 הראשונים.

גארבין נראתה המומה מהדומנינטיות של פאר, שעלתה הרבה לרשת והוכיחה עליונות, וביצעה 34 (!) טעויות בלתי מחוייבות במשחק, שארך שעה ו-19 דקות בלבד. בשלב הבא מחכה לשחר פאר המנצחת במשחק בין סרינה וויליאמס, שגברה על פאר כזכור באוסטרליה, לניקול ואידיסובה הצ'כית, המדורגת 8 בטורניר.

משחק חצי הגמר של פאר ייערך בלילה בין חמישי לשישי ב-03:00.

מערכה ראשונӔ 0:6

שחר פתחה את המשחק מצויין ושברה כבר את משחקון ההגשה הראשון של האיטלקייה, שהעלה אותה ל-0:2 מהיר. גארבין לא ויתרה והוליכה 15:40 במשחקון השלישי, אבל פאר חזרה לעצמה וניצחה גם את המשחקון הזה. שחר המשיכה לשחק אגרסיבי ולגשת לרשת בכל הזדӞנות ושברה שוב את גארבין, בדרך ל-0:4. האיטלקייה נשברה לגמרי ופאר סיימה את המערכה בבייגל (0:6) חלק תוך 29:30 דקות. 

מערכה שנייה 3:6

המערכה השנייה נפתחה באותה הצורה שבה התנהלה הראשונה. שחר הגישה ראשונה, לקחה את המשחקון ושברה מיד את גארבין ל-0:2. המדורגת 24 הצליחה להעלות סוף סוף נקודה ראשונה על הלוח במשחקון הרביעי של המערכה, כאשר אחרי משחקון צמוד ו-3 נקודות שבירה אותן הצילה פאר, צימקה גארבין ל-3:1. לגארבין עוד היתה הזדמנות לשבור את שחר, אבל במצב של 30:30 היא החטיӐה כדור פשוט בצורה שלומיאלית ושחר שוב ברחה ל-1:4. הישראלית שברה שוב, אבל נשברה מיד (בפעם הראשונה במשחק) חזרה והתוצאה נעמדה על 2:5.

תמונה: רויטרס.

תגובות

טלספורט בפייסבוק