ריאל פתחה את מאבק האליפות

ליגה ספרדית: יום אחרי שבארסה פספסה שתי נקודות בדרבי, ריאל קפצה על ההזדמנות וצימקה את הפער בצמרת לנקודה בלבד, אחרי שגברה על ולנסיה 0:2 בברנבאו. היגוואין ורונאלדו חתומים על הניצחון

יום ראשון 18 אפריל 2010
שלמה חסיד
 הליגה הספרדית עשויה להיות מוכרעת רק במחזור האחרון של העונה, כשבארסה וריאל מנהלות ביניהן קרב ענקים שעדיין רחוק מהכרעה, וזאת כשנותרו חמישה מחזורים לӡיום העונה..

אתמול ברצלונה שמטה נקודות בדרבי מול אספניול כשסיימה בתיקו 0:0 מאכזב, והיום ריאל מדריד קפצה על ההזדמנות כדי לצמק את הפער בצמרת לנקודה אחת בלבד, כשניצחה את ולנסיה 0:2, במחזור ה-33 .

ריאל אמנם לא שכנעה בקרב הצמרת, אבל זה הספיק לה כדי לרשום ניצחון. המחצית הראשונה היתה בשליטה טוטאלית של ריאל אבל סזאר שוער האורחים יירט את נסיונות ההבקעה. אלא שהעטלפים הרוצים לסיים במקום השלישי ויש להם 5 נקודות פור על ולנסיה, נאלצו לראות גול ראשון ברשת בדקה ה-25. היגוואין קיבל כדור מגוטי, שניצל בלבול בהגנת האורחים, כדי להבקיע מקרוב.

במחצית השניה שתי הקבוצות אכזבו ביכולתן, אבל בדקה ה-78 מרסלו חדר לרחבה, ושלח פס מדויק לרונאלדו שממצבים כאלה לא מפםספס אף פעם, 0:2 בסיום.  

צילום: GETTYIAMGES

תגובות

טלספורט בפייסבוק