אין מקום להפתעה

עם יתרון 0:1 בסדרה ופערים גדולים בין הצדדים, המג'יק רוצים להכפיל את היתרון מול שארלוט ואולי אף Ӝשוב הביתה רק בסדרה הבאה. הלילה ואן-גאנדי יהיה רגוע יותר

יום רביעי 21 אפריל 2010
ארז דיקפלד

אורלנדו מג'יק נעצרו בעונה שעברה רק בסדרת הגמר והעונה היא רוצה ללכת צעד אחד קדימה. עוד לפני היריߑות הגדולות כמו הלוס אנג'לס לייקרס וקליבלנד, יש לה את שארלוט בובקאטס הצנועה.

במשחק האחרון אורלנדו ירדה במחצית הראשונה ביתרון מבטיח של 16 נקודות ומכאן, על-פי הלך הרוחות של המג'יק במהלך העונה הסדירה, כולם האמינו שהפער רק יצמח. אורלנדו כבר הוכיחה̠השנה כי כשניתנת הזדמנות לדרוס, היא לא מרחמת. למרות זאת, שארלוט התעוררה ברבע השלישי והצריכה את ואן-גאנדי להשתולל על הקווים.

 אורלנדו ניצחה את המשחק ללא קושי מעבר לרגיל, בתוצאה 89:98. זאת למרות ששחקן הגנה של ה-NBA, דוויט הווארד, ӧלע חמש נקודות בלבד אך עם שחקנים כמו נלסון וקארטר לצידך, קשה להפסיד. למג'יק תכונות התקפיות מובקהות, לצד משחק הגנה משובח כאשר בראשו עומד כאמור דוויט הווארד, ולשארלוט לא יהיה מענה לכך.

שארלוט יכלה להגיע רחוק יותר במהלך העונה הסדירה לו הייתה̠יציבה במשחקים מחוץ לביתם, אך הקבוצה רשמה הפרשים ניכרים בין תוצאות משחקי הבית לתוצאות משחקי החוץ, כשגם במשחק הראשון בסדרה מול אורלנדו היה ניתן לראות כי הקבוצה מתקשה לתפקד מחוץ לביתה. עם 25 אחוזים בלבד מהשלוש, מול הקבוצה הטובה ביותר ב-NBA מחוץ לקשת, ולמרות וואלאס ופלטון, כשג'קסון צפוי לשחק אך גורר פציעה, שארלוט לא תשכיל לשוב גם הלילה מפיגור דו ספרתי ותתרכז במשחקי הבית, במטרה לחזור לאורלנדו ולסיים את העונה מעבר למצופה.

משחק מספר 59 בטופס ה-WINNER: אורלנדו מג'יק - שארלוט בובקאטס +9 ההמלצה שלנו: אורלנדו ביחס 1.8

תגובות

טלספורט בפייסבוק