לידיעת אנצ'לוטי: וויגאן נלחמת 90 דקות

אנגליה:"בהאל סיטי נותרו אופטימיים לאחר המהפך במשחק, אולם סטיב גורי מוויגאן אתלטיק הוריד את הקבוצה רשמית לליגה השנייה בדקה ה-90 בתיקו 2:2

יום שני 03 מאי 2010
מערכת TELESPORT
המחזור שלפני אחרון של העונה הסדירה בליגה האנגלית נמשך גם היום (שני). וויגאן אתלטיק שתפגוש את צ'לסי במחזור האחרון ועשוייה להכתירה לאלופה, השיגה תיקו 2:2 מול האל סיטי, שנפרדה סופית מהפריימר ליג. 

וויגאן אתלטיק המארחת עלתה ליתרון בדקה ה-30 משערו של ויקטור מוזס, למרות זאת במחצית השניייה האל לחצה על הדוושה ויצרה מהפך נהדר: בדקה ה-41 הצליח אטקינסון לאזן ובדקה ה-64 מארק קולן קבע מהפך. 

בהאל סיטי כבר הרגישו כי ישנו עוד סיכוי מינמלי להשארות, אבל בדקה ה-90 סמוך לשריקת הסיום דאג סטיב גורי לקבוע את תוצאת המשחק - 2:2 בסיום. 

בעקבות התיקו מדורגת וויגאן אתלטיק במקום ה-15 בטבלה עם 36 נקודות מרחק בטוח מהקו האדום, בה נמצאת האל סיטי עם 29 נק'. 
במשחק נוסף של אווירת סוף העונה ארסנל הפסידה 2:1 בחוץ מול בלקבורן. ארסנל הוליכה משער של רובין ואן פרסי בדקה ה-14. שלוש דקות לפני תום המחצית הראשונה הצליח דייויד דאן להשתחל ולדחוק פנימה את השיוויון. המהפך של בלקבורן הגיע בדקה 68 כӐשר כריסטפר סמבה כבש. 

למרות ההפסד ארסנל שומרת על המקום השלישי עד תום העונה לאחר מרחק 5 נקודות מטוטנהאם בטבלה.

תמונה: גטי אימג'.

תגובות

טלספורט בפייסבוק