זלאטן ישוב לטורינו?

דיווחים באיטליה מפרסמים הבוקר כי זלאטן איברהימוביץ עשוי לשוב ליובנטוס, בהנחה ודויד וייה יבצע את דרכו מולנסיה לברצלונה. האיטלקים מוכנים להקיע כ-35 מיליון יורו עבור החלוץ

שבת 08 מאי 2010
מערכת TELESPORT
רשימת הקניות הפוטנציאלית של יובנטוס לא נגמרת. באיטליה מפרסמים מדי יום אין-ספור דיווחים ושמועות על כוכבי הכדורגל הגדוליםȠבעולם שעשויים לעשות את דרכם לטורינו, היום נוסף שם-חדש ישן.

 זלאטן איברהימוביץ, שחקן הקבוצה לפני ארבע שנים בלבד, עשוי לעשות את דרכו חזרה לטורינו על-פי ה"טוטוספורט" האיטלקי. נשיאה החדש של "הגברת הזקנה", אנדראה אגנלי מתכӠן השקעה מאסיבית הקיץ ובדיווח מוסיפים שייתכן ומו"מ יחל כבר בשבועות הקרובים.

ברצלונה תאפשר לחלוץ השבדי לעזוב רק בתנאי ותמצא תחליף הולם, כשבימים האחרונים החלו דיווחים בברצלונה על-כך שבקטאלוניה מעוניינים בדויד וייה, חלוצה של ולנסיה, על חשבוןĠזלאטן.

איברהימוביץ' הצטרף לברצלונה תמורת סמואל אטו ו-45 מיליון יורו, באחת ההעברות היקרות ביותר בכדורגל העולמי. יובנטוס מוכנה להעמיד על-פי הפרסומים כ-35 עד 40 מיליון יורו עבור רכישת החלוץ, אך המכשול העיקרי הוא חוזהו הגבוה - 12 מיליון יורו לעונ۔, סכום בו יובנטוס תתקשה לעמוד.

צילום: Getty Images

תגובות

טלספורט בפייסבוק